| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları
Evet nebulada oynuyordun yaklaşık 5 sene civarinda baya bir sever dolaştım gerçekten güzel oyun
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları www.khaeros.net harıka serwer player sayısı 120 130 falan
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
sağolasın!!!!!!!!
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar yeni serwer sizlerle daha önceden 3 sene açıq olan bi serwer ve tekrar sizlerle çar aktarma aktiftir Sistem Özellikleri Core 2 Duo E7200 8 GB DDR2 Ram 500 GB HDD 500 GB Trafik 5 Adet IP www.imaginary.gen.tr 11.03.2009 da açılıyor (şu an bakımda) | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
uogamers.com un hybrid sunucusunda oynayan var mı?
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları Bende ML oynuyorum ve gerçekten mükemmel bir oyun harbiden online oyunların atası ve bu kadar süre oynuyorum hala ögrendiğim şeyler var paylaşım için teşekkürler... | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları www.unrealpvp.com 1 ağustos 2009 tarihinde 20:00 sularında hizmetinize açılmıştır.İyi Oyunlar
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
arkadaslar oncelikle slm lar. bu oyunu zamaninda oynamistim. okulum yuzunden bayagidir uzagim. bu aralar yeniden baslamak istiorum. ama uzun suredir oynayan arkadaslardan yardim istiorum. ben daha once warlok kasardim. tekrar kasmak isitorum ama neyi nasi kasioduk unuttum. bide ekstradan ne yapmam iyi olur. yardiminizi bekliorum ultima severler...
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online OyuncularıMagery, Meditation(30), Evaluating Intel(80), Poisoning(90), Healing, Wrestling, Armslore, Tactics Warlock II - Silah Kullanan Swordsman yada Macefighting (Katana yada blackstaff) Magery, Medi(30), Eva(80), Poi(90), Tactics, Healing, Anatomy | |
|
![]() |
| Etiketler |
| online, oyuncuları, oyunu, ultima |
Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seafight Online Korsan Oyunu | The Unique | Online Oyunlar | 24 | 1 Hafta Önce 21:19 |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 4 Hafta Önce 21:02 |
| DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu) | The Unique | Online Oyunlar | 44 | 18-09-2009 22:56 |
| Silkroad online oyunu nasıl oynanır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 18-09-2009 17:57 |
| Kırmızı Alarm (Online Stratejik Savaş Oyunu) | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 3 | 13-10-2008 18:01 |