| | #1 (mesaj-linki) | |
| E- Republik Online (Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu)
İnternette web tabanlı oyunlar oynuyorsanız henüz tanışmamış olan arkadaşlarımıza eRepublik (Yeni Dünya) adlı oyunu tanıtayım. E-Republik web tabanlı bir oyundur. E-Republik bütün ülkeleri içinde bulundurmasa da dünya ülkelerinin %70’inin şuan aktif olarak açık bulunmaktadır. Her ülkenin kendi sınırları ve kendine ait para birimleri vardır.( Örnek: Türkiye’nin Para Birimi TRY’dır. ). Oyun içindeki savaşlar nedeni ile bazı ülkelerin sınırları değişmiş durumda. Mesela bir süre öncesine kadar var olan yunanistanı tamamen almış bulunmaktayız. Bezer şekilde israili de işgal edip küçük bir bölgede yaşamalarına izin verdik. eRepublik Genel Özellikler 1. E-Republik’te gerçek hayatta olduğu gibi bir vatandaş olarak katılıyorsunuz. 2. İşçi olarak başladığınız oyunda, şirketler kurabilir bu şirketlerde işçiler çalıştırabilir onlara maaşlarını siz ödeyebilirsiniz. Buy şirketler Silah, Yemek, Hediye, Ev, Hastane, Benzin, Odun, Elmas şirketleri olabilir. 3. Kendi siyasi görüşünüze uygun partiler olacaktır. Olmazsada kendi partiniz kurabilir sizin düşüncenizi taşıyan arkadaşlarınızla iktidara gelip ülkeyi yönetebilirsiniz. 4. Ülkeler arasındaki isyanlara ve savaşlara katılabilirsiniz. Yeterli paranız olursa isyanı sizde başlatabilirsiniz. 5. Oyun şu an ingilizce olsada oyundaki arkadaşlar tarafında Türkçe script geliştirilmiştir. Ayrıca admine baskı çalışmalarımız devam etmekte Türkçe dil destegi için. Oyundaki son durum ise şöyle. Oyunda gerçek hayatta oldugu gibi ülkeler arası ortak savunma ve saldırı birlikleri oluşturulmakta. Biz ülke olarak PEACE üyesiyiz, diger oluşum ise ATLANTİS. Yakın gelecekte bir tehlike olmasada bir süre sonra sıra E-Türkiye’ye gelecektir. Oyunda şu an 60 Bine yakın kullanıcı var. E-Türkiye’nin nüfusu 1668 olmasına ragmen bir süredir diğer ülkelerde yeni kişilerin oyuna katılması nedeniyle sayımız kritik sınırdadır… Bundan önce hepimizin bildigi Travianı oynuyordum. E-Republik travian gibi bir şey değil. Travianda online olma zorunlulugu var bunda yok. Günde 3 dakikanızı ayırarak o gün yapmanız gereken görevleri bitirebilirsiniz. Ben oyuna katılmak istiyorum diyen arkadaşlar isterseniz eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game sayfasındaki yeşil BECOME A CITIZEN yazısına tıklayarak üye olabilirsiniz. Oyundaki nickim mkiziltoprak arkadaş listenize eklerseniz birbirimizden haberdar oluruz. Hepinizi bekliyoruz… Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 14-12-2008 @ 22:58. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Erepublik Online (Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu) Patlak veren yunan savaşı sonucu topraklarımız elden gidiyor! Türkiye'nin yeni askerlere ihtiyacı var hadi durma! Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı olabilirsiniz. Welness oyunun başında 50 olarak belirlenir ve git gide düşer. Welness'inizin bitmesi ölmeniz anlamına da gelir. Welness'iniz ; -Askerlikte çalışınca -1 -Yemek yemeyince -1 -Çalıştığınız yere göre (Q sayısı 1-5 arası) düşer Welness'inizi Welness Box'lar(Gerçek Para-Gold ile) , kaliteli yiyecekler ve kaliteli bir evle yükseltebilirsiniz. Ayrıca savaş sonlarında kaliteli hastahanelerde yatarak ve arkadaşlarınızdan gift alarak da welness artışı sağlayabilirsiniz. Referans Linkim Normal Link Referans Linkim'den üye olursanız 5 gold kazanacağım.(ayrıca bana gelen 5 gold emin olun sizin işinize de yarar )Oyunda herhangi bir yardım gerekirse Romans'a PM atmanız yeterli. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||||||
| eRepublik Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu.
Başlıktada belirttigim gibi gerçek zamanlı bir dünya oyunu. Şu anda Türkiye'miz Yunanistan ve yaklaşık 10 müttefigine karşı yenilmiş durumda. Oyuna daha çok Türk katılımı bekliyoruz. Oyunda ilk bir iki hafta yapıcak çok birşey bulamazsınız ama ondan sonra oyun güzelleşiyor. Oyuna hergün '10' dakikanızı ayırarak Türkiye'nin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışabilirsiniz. İlk zamanlardan günde 1 defa yapacagınız 3 şey var. 1)İş Bulup Çalışmak 2)Ekmek almak. 3)Askerlikteki eğitiminizi yapmak. Bunları nasil yapacagım diyorsanız aşagıdaki verdigim linkleri detaylı bir şekilde inceleyerek yapabilirsiniz Bu linkten kayıt olabilirsiniz. http://www.erepublik.com/en/referrer...mpiresPowerful Şimdi oyunda size yardımcı olabilecek bilgilerin linkini veriyorum.Buralardan oyunu daha çözebilir ve oyunu daha zevkli hale getirebilirsiniz. Not: Oyun Türkçe Degil ama Oyunun bir kısmını bu linkten Türkçeleştirebilirsiniz. erepublik.turkey - eRepublik Turkeyan un-official website of eRepublik.com Buradaki linkten çok daha detaylı arama yapabilirsiniz. http://wiki.erepublik.com/ (Bugünlük bağlantı sorunu yaşanıyor ama normalde aktif) Oyuna kayıt oldugunuz anda size adminden bir mail geliyor.Mailde yeni başlayanlar için yapılması gerekenler ve yardım alabileceginiz birkaç link var. Alıntı:
YouTube - eRepublik - Yeni Oyuncu Eğitim Videosu Eğer Youtubeye giremiyorsanız ktunnelden youtubeye girdikten sonra ''eRepublik Yeni Oyuncu Eğitim Videosu'' yazarak erişebilirsiniz. Daha Fazla Detay Alıntı. Alıntı: K
| |||||||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
| eRepublik Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu.
Başlıktada belirttigim gibi gerçek zamanlı bir dünya oyunu. Şu anda Türkiye'miz Yunanistan ve yaklaşık 10 müttefigine karşı yenilmiş durumda. Oyuna daha çok Türk katılımı bekliyoruz. Oyunda ilk bir iki hafta yapıcak çok birşey bulamazsınız ama ondan sonra oyun güzelleşiyor. Oyuna hergün '10' dakikanızı ayırarak Türkiye'nin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışabilirsiniz. İlk zamanlardan günde 1 defa yapacagınız 3 şey var. 1)İş Bulup Çalışmak 2)Ekmek almak. 3)Askerlikteki eğitiminizi yapmak. Bunları nasil yapacagım diyorsanız aşagıdaki verdigim linkleri detaylı bir şekilde inceleyerek yapabilirsiniz Bu linkten kayıt olabilirsiniz. eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game Şimdi oyunda size yardımcı olabilecek bilgilerin linkini veriyorum.Buralardan oyunu daha çözebilir ve oyunu daha zevkli hale getirebilirsiniz. Not yun Türkçe Degil ama Oyunun bir kısmını bu linkten Türkçeleştirebilirsiniz.erepublik.turkey - eRepublik Turkeyan un-official website of eRepublik.com Buradaki linkten çok daha detaylı arama yapabilirsiniz. eRepublik Official Wiki (Bugünlük bağlantı sorunu yaşanıyor ama normalde aktif) Oyuna kayıt oldugunuz anda size adminden bir mail geliyor.Mailde yeni başlayanlar için yapılması gerekenler ve yardım alabileceginiz birkaç link var. Alıntı: Alıntı:
YouTube Eğer Youtubeye giremiyorsanız ktunnelden youtubeye girdikten sonra ''eRepublik Yeni Oyuncu Eğitim Videosu'' yazarak erişebilirsiniz. Daha Fazla Detay Alıntı
| |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| E-Republik - E-Türkiyenin Size İhtiyacı Var
ÜYELİK Buradan benim Referans linkimle üye olabilirsiniz ( Recommended ) ( Rekomendıd ) eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game Yok ben senin altın kazanmanı istemiyorum derseniz ( Optional ) ( Opşınıl ) Strategy Game ? Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik OYUNDAKİ İLK GÜNÜNÜZ Oyuna girdikten sonra öncelikle yaşamınızı sürdürmek için bir işe başvurmanız gerekiyor. İşe başvurmak için Market / Job Market . Toplam 3 tane iş şekli var. Üretim / İnşa / Toplama Üretim işleri silah , ekmek , hediye vs. sanai şeylerdir. İnşa işleri ev , hastahane , savunma sistemi kurma işleridir. Toplama işleri de buğday , demir , elmas gibi hammaddeleri toplama işidir. Benim önerim inşa işleri biraz daha paralı gibi görünsede sürekli bir iş değildir.Ya toplama ya üretim.Toplama da bölgesine göre.Demir madeni olmayan bi bölgeden demir çıkmaz. Market / Job market'e geldikten sonra profil resminizin sağında 3 tane seçenek var. İş türü , iş seviyesi , ülke.İş türünü Manifacturing seçin ( benim önerim ) seviyeyi 0 - 0.99 sonra aratın ve en çok para veren şirkete girin.Sayfada Apply yazısı çıkan yere tıklayın ve işe girdiniz. Oyundaki karakteriniz hergün yiyecek tüketir bu nedenle onun ihtiyaçlrını karşılamak için marketten alışveriş yapmanız gerekmektedir.Market / Marketplace'ye giderek ekmek alabilirsiniz.( linkimden üye olana 10 ekmek ) Peki buradaki malzemeler ve yanlarındaki yıldızlar ne işe yarar? Food (Yiyecek) hergün almanız veya stoklamanız gereken bir üründür. Bittiği anda refah canınız günlük 4 düşer. Bu da daha az üretim yapmanıza ve eğer dikkat etmezseniz ölmenize neden olur. Gift (Hediye) Satın alıp başkalarına verdiğinizde onların canını arttıracağınız bir ürün. Günde 1 kişiye 10 birim hediye verebilir ya da ondan alabilirsiniz. Burada da 1 yıldızlı hediye karşıdakinin wellnessini 1 birim yükseltirken 4 yıldızlı gift 4 birim yükseltir. Moving Ticket (Bilet) Seyahat etmenize yarar. (Ülke içi - ülkeler arası) Biletin yıldızı sadece seyahat ederken wellnessinizin daha az düşmesini sağlar. q1 -2 wellness düşürürken q2 -1 q3 +1 q4 +2 wellness etkisi yapar. Weapon (Silah) : Savaş zamanında 1 savaş süreyle kullanılır ve vuruş gücünüze % olarak etkisi vardır. q1 %10 q2 %20 q3 %30 q4 %40 gibi.( belli bi seviye olmadan almayın ) House (Ev) : Günlük tükettiğiniz yiyecekle birlikte yıldız kadar wellnessinize katkı yapar. Mesela q4 eviniz varsa ve o gün q4 yiyecek tükettiyseniz wellnessiniz 8 birim artar. Bir nevi yiyecek takviyesi de diyebiliriz. Hospital (Hastane): En az 1 kere savaştıktan sonra My Places / Profile'den Location yazısının ordaki bölgenize tıklayınca hastahaneden heal alabiliyoruz.Hastahane Q kaç ise x10 katı alabiliyoruz. Tabi günde 1 defaya mahsus. Ayrıca ülkemize askeri alanda destek vermek için ilk katıldığınız günden itibaren My Places / Army'den Train diyerek kuvvetimizi arttırabiliyoruz.Kuvvet , savaşlarda verdiğiniz hasarı arttırır. Demokrasi ile yönetilen her ülkedeki gibi burada da özgür bir demokrasi anlayışı sürdürülmekte. Bu maksatla My Places / Party diyerek dilediğiniz partiye girebilirsiniz. Ayrıca bu partide kendinizi tanıtarak eTürkiyeye Vali, Milletvekili ve hatta Cumhurbaşkanı dahi olabilir, en önemli kararlarda söz sahibi olabilirsiniz. Bence oyunun en can alıcı sekmesi ise Media bölümü. My Places / Newspaper sekmesinden gerek ülkemizde yaşanan oyunla ilgili gelişmeler, partilerin basın açıklamaları, uluslararası haberler ve erepublik sitesiyle ilgili haberler yer almakta. Bu bölümde ülke içindeki sorunlar gündeme getirilerek tartışılıyor ve karara bağlanıyor. My Places / Newspaper sekmesinden kendi gazetenizi oluşturup sesinizi tüm ülkeye ve dünyaya duyurabilirsiniz. ( ilk başta gazete kurmak yerine birkaç ay oynayıp öyle kurmanızı tavsiye ediyorum ) Buraya kadar oyunla ilgili kısaca açıklamada bulundum. Peki ilk günden sonra ne yapabilirsiniz? Arkadaşlarınızı davet edip (5 gold) kendinize kazanç elde edebilirsiniz. Ortaklaşa veya tek başınıza şirket kurup onu yönetebilirsiniz. Parti açıp yeni bir oluşum yaratabilirsiniz. Savaş meydanlarına giderek hem savaşıp hem de para kazanabilirsiniz. Para ticareti yaparak gelir elde edebilirsiniz. Son Toparlama İlk günden itibaren iş yerine gidip çalışın.1 gün bile aksatmayın.30 gün üst üste çalışırsanız 5 altın kazanırsınız. Orduda Train yapabildiğiniz andan itibaren her gün Train yapın. Savaşa girebildiğiniz andan itibaren 50 küsür wellness a kadar savaşıp hastahaneye gidip Heal diyin. Her gün ekmeğiniz bulunsun.Yeni gün sabah saat 10:00 da başlar.Saat 10:00 da bir ekmeğiniz gider. Eastern Anatolia'ya kayıt olun en iyi hastahane orda. Lütfen yeni üyeyim diye beni hor görmeyin İsteyen benim referans linkimden üye olmayabilir sorun değil.Siz gelin, oynayon Türkiyeye destek olun yeter.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Yunanistan 11 Ülkeyle İttifak Yapıp Bize Saldırdı...
Arkadaşlar başlık doğrudur ancak gerçek hayatta değil bu bahsettiğim olay eRepublik adlı bir oyunda meydana gelmiştir... Oyun kısaca : Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı veya milletvekili olabilirsiniz. budur. Şuan oyunda son durum Yunanistan bize 11 ülkeyle ittifak yapıp (ki bunların arasında Amerika ve İspanya'da vardır) saldırmış ve biz kendimizi ne kadar iyi savunsakta 11 ülke+Yunanistan'a karşı boyun eğmişizdir... Türkiye'nin son durumu iç açıcı değildir.Oyunda Central Greece adlı çok önemli bir demir rezervini Yunanistan'a karşı kaybetmiştir... Hatta durum o kadar vahimdirki gerçek hayatta terörist diye bildiğimiz kişiler oyunda dtp adlı partilerini kurmuşlardır... Oyun gayet basit bir oyundur günde 2-3 dk harcayarak çok rahat oynayabilirsiniz... Sizden ricam bu linkten oyuna üye olmanızdır... eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game Bu benim referans linkimdir.İsterseniz oyuna direk siteden üye olabilirsiniz ancak benim referansımdan üye olursanız bana maddi getirisi olacaktır ve bende bu getiriyle sahibi olduğum şirkette işçilerime daha rahat maaş verebileceğim ve sonuçta ülke kazanıcaktır.Yok banane senin işçilerinden ülkenden derseniz Strategy Game ? Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik dan direk üye olabilirsiniz... Oyuna başlayacaklar için Eastern Anatolia Region'da başlamaları en uygunudur... Oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi için buraya mesaj atarsanız cevaplandırırım... Şimdiden üye olan herkese teşekkürler... YENİ GİRDİM OYUNA NE YAPACAĞIM HİÇ BİLMİYORUM DİYENLER İÇİN KILAVUZ ! Level 1 > Level 1'de ilk yapacağınız iş bir avatar yüklemek olsun. Avatar yüklemek için soldaki panelcikten isminize tıklayın (Bayrağın üstünde). Sağ üst köşedeki Profili düzenle/edit profile yazan bağlantıya tıklayarak avatarınızı yükleyin. - İlk yüklediğiniz avatar için 2 exprience point (EP) kazanacaksınız. > Sonra iş bulalım. İş bulmak için yukarıdaki Market menüsünden Job market seçiyoruz. Üçlü seçenekten All yazanına tıklayarak 0-0.99 seçiyoruz. Bu mesleklerden 1 yıldızlılardan en üstteki olanın yanındaki Apply butonuna basarak işe giriyoruz. - İlk girdiğiniz iş için 5 EP kazanacaksınız. Level 2 > İşe geldikten sonra yukaridaki My Places menüsünden Şirket/Company kısmına tıklıyoruz. Gelen ekrandan Work tuşuna basıyoruz. Böylece işimizde çalışmış olduk. Günde ancak 1 kere çalışabilirsiniz. Hergün çalışmanız elzemdir, ihmal etmeyiniz. - Her çalışmanız için 1 EP kazanacaksınız. > Artık level 2 olduğunuza göre Train zamanı geldi demektir. Yukarıdaki menüden My Places menüsü altındaki Ordu/Army seçeneğini seçiyoruz. Gelen ekrandan Train butonuna basıyoruz. Günde ancak 1 kere train yapabilirsiniz. Hergün yapmanız elzemdir, ihmal etmeyiniz. - Her train için 1 EP kazanacaksınız. > Adamınızın aç kalmaması için her gün yemek yemesi lazım. Gıda/Food satın almak için yukarıdaki menüden Market sekmesinde Pazaryeri/Marketplace kısmını seçiyoruz. Yine oradaki 3 lü seçeneklerden üzerinde soru işaretine tıklayarak yanında ekmek resmi olan Gıda/Food seçimini yapıyoruz. Önümüze çıkan listede en üsttekinde (en üstteki en ucuzu olur) Buy butonunun yanındaki metin kutusuna 1 yazarak Buy butonuna basıyoruz. Böylece yiyecek çantamıza/inventory'mize eklenmiş oldu. Adamınızın yemeği yemesi için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Her bir eRepublik günü bittiğinde (Türkiye Saati ile 10'da) çantadan 1 birim yiyecek yenilmiş olacak, eksilecektir. Her sabah saat 10'da en az bir birim yiyeceğe sahip olmanız çok önemli ve gereklidir. - Satın alma işlemi için EP kazanmıyorsunuz. Yeme işleminde 1 EP kazanırsınız. Level 2-4 arası > Bu arayı günlük Work, Train işlemlerinizi yaparak ve marketten gerekli yiyeceği alarak geçireceksiniz. İsterseniz her gün yiyecek alma işlemi yerine bir gün 2 yiyecek alabilirsiniz -paranız yeterse tabi-, 2 günlük yiyeceğiniz olmuş olur. Sağlık/Wellness kavramını da anlatmanın vakti geldi. Eğer 0 olursa karakterimiz ölür. İlk başta oyuna 50 wellness ile başlanır. Eğer bir günü yiyeceksiz geçirirseniz (yani TSİ saat 10 da yiyeceğiniz yoksa) 5 wellness eksilecektir. Yemek yediğiniz zaman ise wellness artacaktır. Ayrıca Train işlemi 1, Work işlemi -eğer başta altını çizdiğimiz gibi tek yıldızlı işe girdiyseniz- 1 wellness eksiltecektir. Wellness'ınızı level 5 oluncaya kadar 40'ın altına düşürmemeye çalışın. Wellness miktarınız soldaki panelcikte yazar. Bayrağın altındaki insan resmi ve altındaki sayı wellness'inizi ifade ediyor olacak. Level 5 Gerekli EP: 25 > Artık savaşabilir ve hastaneyi kullanabilirsiniz. Savaşmak için My Places üst menüsünden Ordu/Army seçimine gelin. Show active wars butonuna basın. Gelen sayfada yukarıdaki seçenekler arasından dünya haritasına basarak Türkiye'yi bulun. Gelen savaşlardan birinin yanındaki Detaylar/Details butonuna basın (Eğer Türkiye'nin asıl taraf olarak savaştığı ülke varsa onu seçmeniz daha iyi olur). Aktif cephelerin listesi çıkacak. Birinin yanındaki Savaş alanına git/Go to Battlefield butonuna basın (Eğer Türkiye aktif savaştaysa hangi cepheyi seçmenizin uygun olacağını tecrübeli -fakat tercihen savaş karşıtı olmayan - kullanıcılara sormanız tavsiye edilir). Mavi renkli Savaş/Fight ya da yeşil renkli Fight for defenders butonuna basın (Hangisi varsa artık). Böylece bir kere savaşmış oldunuz.(Savaş/Fight butonu çıkmadıysa aşağıdaki 3. maddeyi okuyun) > Hastaneyi kullanma işine gelelim. Profilinizden (Soldaki panelcikten isminize tıklarsanız profile gidersiniz.) bulunduğunuz bölgenin ismine tıklayın. Eastern Anatolia gibi. Eğer yukarıda yazılanları doğru bir şekilde yaptıysanız. Hospital yazısının yanında İyileştir/Heal butonu çıkacaktır. O butona bastığınızda tedavi olmuş oluyorsunuz. Şimdi hastaneyle ve savaşla ilgili bilmeniz gereken kurallar: Savaşın ve hastanenin 4 altın kuralı: 1) Hastaneye bir günde yalnız 1 defa gidebilirsiniz. 2) Hastaneye gitmek için o gün en az 1 defa herhangi bir yerde savaşmış olmanız ve bulunmakta olduğunuz bölgede hastane mevcut olması lazım. 3) Savaşmak için en az 40 wellness'a sahip olmalısınız. Bu demek oluyor ki günün sonunu mümkünse sakın 40 wellness'ın altında bitirmeyin. 4) Hastaneden gelen wellness miktarı hastanenin kalitesi çarpı 10'dur. Yani misal q5 bir hastane (q5 kalite 5 demek oluyor, yani yanında 5 yeşil yıldız olanlardan) 5x10=50 wellness kazancı sağlar. - Savaşta her vuruşunuzdan sonra (Savaş/Fight) 2 EP kazanacaksınız. Level 6 Gerekli EP: 35 > 5 altın kazanacaksınız. Bu altınları darda kalmadıkça saklamanız, harcamamanız tavsiye edilir. İyi Oyunlar... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E- Republik Online (Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu)
emeğiniz için teşekkür ederiz
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| dünya, gerçek, online, oyunu, republik, zamanlı |
| zamanli evi topla, |
E- Republik Online (Gerçek Zamanlı Bir Dünya Oyunu) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seafight Online Korsan Oyunu | The Unique | Online Oyunlar | 25 | 15 Saat Önce 02:41 |
| Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) | The Unique | Online Oyunlar | 32 | 5 Gün Önce 22:20 |
| Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 32 | 4 Hafta Önce 01:00 |
| AirRivals Online RPG Oyunu | GoodMan | Online Oyunlar | 7 | 14-09-2009 11:42 |
| Lingorya - Online FRS Oyunu | ThinkerBeLL | Online Oyunlar | 0 | 13-03-2009 22:38 |