Arama

Oyun Serverları

Güncelleme: 28 Ekim 2014 Gösterim: 92.770 Cevap: 199
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Serverlar, oyun sunucuları

Sponsorlu Bağlantılar

cslogo6e9bcbgu5

Sahibi oldugunuz ya da tavsıye edecegınız oyun serverlarını bu baslık altında ozellıklerıyle bırlıkte paylabilirsiniz.

Son düzenleyen nötrino; 7 Ağustos 2013 12:26
Darkeden - avatarı
Darkeden
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #2
Darkeden - avatarı
Ziyaretçi
sevgili silkroad veya online oyunları oynayan herkes bu habere sevinecek silkroadı yapan yapımcımız darkeden online oyunu çıkartmayı düşünüyo aynı silkroad gibi oyun olan çinde oynanan oyun bunda da böyle çinde oynanıyor ama türkiye de oynanması bizler için iyi olacak üyelikler bugunden acılmış ve bizlere sunulmuştur temelli sitenin acılacagı tarih 16.10.2007 tarihinde biliniyor ama kesin bişey olmazsa tarihin degiştirilmicegidir

Sponsorlu Bağlantılar
sevgilerimle ve saygılarımla ONLİNE OYNAYAN HERKESE
Gladiatus - avatarı
Gladiatus
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #3
Gladiatus - avatarı
Ziyaretçi
Bu oyun güzel bir oyundur.Bu oyunda chatlaşabilirsinizde.Kimlerle diye sorucak olursanız tabiki diğer ülkelerden türk ya da ingilizlerle chatlaşabilirsiniz.Bu oyunda kendinize silahlar,kalkanlar ve güçler alabilirsin.Bu oyunda üye olman gerekmez.Sadece karakterinin ismini yaz ve oyuna başla yeter.Adamını Şeçebiliyorsun. 1.Şovalye 2.Kemik Şovalye 3.Kız 4.Adam'dır.Bu oyun 4 karakterden oluşmaktadır.Yukarı ve aşağı okuyla dans edebilirsin.Ctrl tuşu ile virabilirsin.Ctrl+Şift tuşlarına basılı tutarsan korunursun.Oyunda seviyeleri geçmek için kötü canavarları yenmelisin.Bol Şans.

Play:
MMORPG in Sherwood - Free Massive Multiplayer Web Game
efemertt - avatarı
efemertt
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #4
efemertt - avatarı
Ziyaretçi
http://s5.gladiatus.net/game/index.php?mod=signup buradan üye olabilirsiniz harika bir online oyun tavsiye ederim
Son düzenleyen virtuecat; 11 Kasım 2007 13:24
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007       Mesaj #5
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
hamachi üzerinden CS- source
isim: therix23
şifre: ruffryders
Remondees - avatarı
Remondees
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #6
Remondees - avatarı
Ziyaretçi
Travian browser tabanlı,kendi koyunuzu kurup geliştirdiğiniz,diğer oyuncularla savaştığığınız/ticaret yaptığınız/birlikler kurduğunuz bir oyundur.

Oyunda 3 halk var;
Romalılar,Galyalılar ve Cermenler.

Ve simdi 2006 online oyun sampiyonu bu oyunun Türkiyede 14.serverı acıldı.

Sende buradan kayıt olabilirsin: Msn Wink


Tıkla:
Travian - Browser Oyunu - Romalılar, Galyalılar & Cermenler
M3eX - avatarı
M3eX
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #7
M3eX - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Counter Strike 1.5 Serverimiz Acılmıştır Tüm Msxlabs ailesini bekleriz

fRaMe.TeaM CLAN SERVER

62.68.209.110
serverda sXe 4.3 aktifdir indiriniz.
DeaThShoW - avatarı
DeaThShoW
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #8
DeaThShoW - avatarı
Ziyaretçi
Akara savaş alanına vardığında, Girakon'un yerde kan içinde yatan, hareketsiz vücudunu görünce şaşırdı. ölümsüz Girakon, Ronark'a yenilmesinin üzerinden yeterli zaman geçmesine rağmen henüz hayata geri dönememisti. Zaman geçtikce Akara'nın endişesi, üzüntüye, üzüntüsü öfkeye dönüştü. Cypher ve Pathos'dan geri kalan gücün Girakon'u terk etmesi yüzünden, ölümsüz olmasına rağmen, Girakon'un hayata geri dönücek gücü kalmamıştı. Akara, çaresizlik içinde Girakon'u hayata döndürmeye çalışırken ortaya çıkan inanılmaz enerji sonucu savaş alanındaki binlerce ölü Karus askeri birer birer dirilmeye başladılar. Ancak Girakon'un hayatsız vücudu bir türlü dirilmiyordu. çaresizlik ve öfke içinde Akara, tüm kudretini kullanarak bütün enerjisini Girakon'un hareketsiz vücuduna odakladı. Bedeli ne olursa olsun Akara, Girakon'u ölumün karanlık pençelerine bırakmamaya kararlıydı.

Carnac'ın yuzeyinin binlerce metre altında, Ronark'ın hapisi tamamlanmıştı. Hapisin duvarlari basit kayalar ve taşlardan yapılmış olmasına rağmen küçük, büyük her taş parçası Ronark'ın hapisinden kaçışını imkansız kılmak için adeta bilinçli bir çaba ile çalısıyordu. Ronark, inanılmaz gücünü kullanarak devasa kaya parçalarını toz ve dumana çevirdikce, yeraltında tüm şehirleri kapsayabilecek büyüklükte delikler açtı ancak saniyeler icinde Ronark'ın yok ettiği kayalar ve taşlar tekrar yaratılan boşlukları doldurup Ronark'ı geri hapsediyordu. Akara'nın yarattığı hapis mükemmeldi.

Zaman içinde Ronark, hapisinin bekçilerinin dikkatini çekmeden kısa bir süreliğine de olsa yeryüzü ile bağlantı kurmayı başardı. Bu kısa bağlantılar sırasında Pathos'un takipçileri ile irtibat kurup, Carnac da olup bitenlerle ilgili haber alıyordu.

Akara'nın Girakon'u diriltme çabaları en sonunda meyvesini verdi. Girakon tekrar ölümlüler arasında bir ölümsuz olarak yürümeye başladı. Ancak Girakon eski kudretini kaybetmişti. Vücudu yaşlı ve zayıftı. Ronark'ın ölümünden önceki hayatından kalan parça parça anıları belirsizlik ve kargaşa ile doluydu. Ronark'a karsı hissetiği nefretten geriye hic bir şey kalmamıştı. Bazı rüzgarsız gecelerde, Girakon uzaklardan gelen bir cağrı hissediyordu. Nedenini anlamadığı ama tanıdık bir his onu uzaklara çağırıyordu.

Akara'nın Karus'un galibiyeti için hazırladığı plan sade ama etkiliydi. Akara, savaşta ölen Karus askerlerini diriltip, tekrardan El Morad askerlerinin üzerine salıyordu. Zaman içinde, yorgun ve yaralı El Morad askerleri yavaşlamaya başladı. Akara, yaklaşan galibiyetin heyecanı ile Karus askerlerine seslendi: 'El Morad'ın sonu yaklaşıyor! En sonunda Karus hak ettiği saygıyı, El Morad'ın kanlı cesetlerinden alacak!'

Ronark, yer altından bağlantı kurduğu Pathos'un takipçilerinin yardımı ile El Morad askerlerinin vahim durumunu duyunca, Akara'nın neler planladığını anladı. El Morad ın kurtuluşu Ronark'ın hapisinden kurtulup kurtulamamasına bağlıydı. Bu kolay olmayacaktı ama Ronark biliyordu ki hiç bir hapis mükemmel değildi ve hapisini bir arada tutan Akara'nın büyüsünün bir zayiflığı olmalıydı. Ronark, hapisinin zayıflığını bulduktan sonra Pathos'un takipçilerinin de yardımıyla yeraltından kurtulup, El Morad'a yardımcı olabilirdi.


Official Knight Online World Website - Home (Resmi Web Sitesi) BiLmeyenler için
Cinnamon - avatarı
Cinnamon
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #9
Cinnamon - avatarı
Ziyaretçi
Subject: Haydi parmakları çalıştıralım arkadaşlar!

Oylama biraz karışık, işinizi kolaylaştırmak için aşağıda adımları teker teker yazdık; Monopoly Board Game - Parker Brothers adresine girin. Açılan sayfada bir VOTE yazısı göreceksiniz, ona tıklayın. Yeni sayfada, sağ üst köşede “select your country”den Türkiye’yi seçerek sayfayı Türkçeleştirebilirsiniz.

Öncelikle üye olmanız gerekiyor. “Üye girişi”nden üye olun, bir e-mail ve şifre gerekecek, sonra da aktive etmeniz (biraz sabır)

Sağdaki “şehirler” listesinden İstanbul’u seçin ve “şehirlerime ekle”ye tıklayın.

Sonra, haritanın sağ altında “şehirlerim”e tıkladığınızda istanbul’u göreceksiniz. “oy verin”e tıklayın.

Burada bir güvenlik kodu soracak, onu yazıp tekrar “oy verin”e tıkladığınızda işlem gerçekleşmiş olacak.

Önemli bir detay: oy verdiğiniz için teşekkür ediliyor! Teşekkür edilmediyse yanlış bir şeyler yapmış olmalısınız

29 Şubat’a kadar her gün bir oy hakkınız var. İstanbul için…
yashaen - avatarı
yashaen
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #10
yashaen - avatarı
Ziyaretçi
counter strike 1.6 oynayan arkadaşları serverımıza beklerim
FoG | Clan server:
1)212.175.239.209
2)212.175.32.40 (sxe'li)

amacımız siz cs sever arkadaslara kaliteli bir serverda kaliteli oyun oynatmaktır.ve gün boyunca en az 2 admin bulunmaktadır
Son düzenleyen yashaen; 8 Şubat 2008 14:05 Sebep: eksik

Benzer Konular

17 Ağustos 2011 / stex34 Soru-Cevap
1 Ocak 2015 / cybokron Telefon