Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-09-2008   #11 (mesaj-linki)
guruşa
Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme

Allah ne muradınız varsa versin. Şu ramazan günü virüsten mikrupran gurtuldum yaf
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-09-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Virüs Win32 Alman.b

BrookLyn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ek'teki Dosyayı İndir, İncele ve Birebir Uygula...

Bu işlemleri yaparken de bilgisayarın herhangi bir ağ'a yada internet'e bağlı olmasın ve tüm paylaşımların kapalı olsun...

Hocam Çok Tşk Ederim Tüm Anlaşımlarınız İçin Gerçekten Çok Yararlı oldu bu döküman bzim için

İyi Çalışmalar Kolay Gelsin...
Eski 04-10-2008   #13 (mesaj-linki)
XaspavaX - avatarı

Slm ben daha yeni üyeyim aslında pc lerde sorun olduğundan araştırma yapmak için google ye alman virüsü yazdım bu site karşıma çıktı iyi ki de çıkmış...
Hocam dediklerinizi harfiyeten uyguladım pc de ki sorun cözüldü ama şu anda deefreze kendi kendini deaktif ediyor proğramlarla çakışıyor olabilirmi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Eski 05-10-2008   #14 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

XaspavaX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm ben daha yeni üyeyim aslında pc lerde sorun olduğundan araştırma yapmak için google ye alman virüsü yazdım bu site karşıma çıktı iyi ki de çıkmış...
Hocam dediklerinizi harfiyeten uyguladım pc de ki sorun cözüldü ama şu anda deefreze kendi kendini deaktif ediyor proğramlarla çakışıyor olabilirmi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Bilgisayarınızı Güvenli Kip'te Başlatın.
  • Deep Freeze Uninstall Edin ve Tekrar Kurun.
Deep Freeze Kendi İçinden Uninstall Ediniz... Dosyalarını Silerek Kaldırmaya Çalışmayın...

Büyük İhtimal Sorun Ortadan Kalkacaktır. Aksi durum'da tekrar buraya yazın lütfen...
Eski 06-10-2008   #15 (mesaj-linki)
XaspavaX - avatarı

Saolun hocam tşk ederim sayenizde virüsten kurtulmuş olduk Allah sizen bi defa değil bin defa razı olsun bu arada kusura bakmayın sizden izinsiz olarak bu konu için msn nizi eklemiştim ama msn üzerinden konuşmak bir türlü nasip olmadı *** msn adresim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çünkü çok çektim ve bulunduğum yerde de adam akıllı bu işin ustası yok siz iyisiniz bu konuda yardımlarınız eksik etmeyeceğinizden eminim çok saolun...
Eski 06-10-2008   #16 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

Msn Adresi Vermenize Gerek Yok... Bu Konu İle İlgili Her Türlü Sorununuzu Buraya Yazınız, En Kısa Sürede Cevap Verilecektir...

Saygılar
Eski 06-10-2008   #17 (mesaj-linki)
XaspavaX - avatarı

Tşk ederim hocam Allah razı olsun...
Eski 07-10-2008   #18 (mesaj-linki)
ybaltun

ben daha denemedim ama diğer arkadaşların minnettarlığı yeterli. bende şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Eski 13-10-2008   #19 (mesaj-linki)
muratcaneyl

selam arkadaslar emegine saglık akrdesim seninde bende 2 ayır bu virüsle ugrasıyorum ama sonuc yok su an senin yazdıklarını deniycem ama basladım antiarp ta kaldım crack da yok serial de bi ilgilensen lütfen cok zordayım....
Eski 13-10-2008   #20 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

muratcaneyl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaslar emegine saglık akrdesim seninde bende 2 ayır bu virüsle ugrasıyorum ama sonuc yok su an senin yazdıklarını deniycem ama basladım antiarp ta kaldım crack da yok serial de bi ilgilensen lütfen cok zordayım....
Dökümandaki bilgileri birebir uyguladığınız takdirde sorunsuz bir şekilde kurtulacağınıza garanti verebilirim...
Ayrıca, Sitemizde Yasa dışı olan Crack\Serial\Warez isteklerini karşılamıyoruz... Program'ların Sadece Demo\Beta\Tanıtım\Free(Ücretsiz) sürümlerini bulabilirsiniz... Bu Tarz İstekleriniz İçin ; Bkz: Google
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
almanb, temizleme, virüsünü, win32
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Alman (Avrupa) Kültür Tarihi ThinkerBeLL Kültür 0 03-03-2009 17:36
Alman Tiyatrosu Blue Blood Tiyatro 1 31-05-2008 02:05
MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? Fenerliozo Arşive Kaldırılan Konular 6 11-05-2008 19:48
Alman Edebiyatı Blue Blood Dünya Edebiyatı 1 04-04-2007 22:15
Alman Felsefesi Blue Blood Felsefe 0 31-03-2007 20:47