| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme
Allah ne muradınız varsa versin. Şu ramazan günü virüsten mikrupran gurtuldum yaf | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüs Win32 Alman.bHocam Çok Tşk Ederim Tüm Anlaşımlarınız İçin Gerçekten Çok Yararlı oldu bu döküman bzim için ![]() İyi Çalışmalar Kolay Gelsin... ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Slm ben daha yeni üyeyim aslında pc lerde sorun olduğundan araştırma yapmak için google ye alman virüsü yazdım bu site karşıma çıktı iyi ki de çıkmış... Hocam dediklerinizi harfiyeten uyguladım pc de ki sorun cözüldü ama şu anda deefreze kendi kendini deaktif ediyor proğramlarla çakışıyor olabilirmi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Büyük İhtimal Sorun Ortadan Kalkacaktır. Aksi durum'da tekrar buraya yazın lütfen... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Saolun hocam tşk ederim sayenizde virüsten kurtulmuş olduk Allah sizen bi defa değil bin defa razı olsun bu arada kusura bakmayın sizden izinsiz olarak bu konu için msn nizi eklemiştim ama msn üzerinden konuşmak bir türlü nasip olmadı *** msn adresim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çünkü çok çektim ve bulunduğum yerde de adam akıllı bu işin ustası yok siz iyisiniz bu konuda yardımlarınız eksik etmeyeceğinizden eminim çok saolun...
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Msn Adresi Vermenize Gerek Yok... Bu Konu İle İlgili Her Türlü Sorununuzu Buraya Yazınız, En Kısa Sürede Cevap Verilecektir... Saygılar | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Tşk ederim hocam Allah razı olsun...
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ben daha denemedim ama diğer arkadaşların minnettarlığı yeterli. bende şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar emegine saglık akrdesim seninde bende 2 ayır bu virüsle ugrasıyorum ama sonuc yok su an senin yazdıklarını deniycem ama basladım antiarp ta kaldım crack da yok serial de bi ilgilensen lütfen cok zordayım....
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü TemizlemeAyrıca, Sitemizde Yasa dışı olan Crack\Serial\Warez isteklerini karşılamıyoruz... Program'ların Sadece Demo\Beta\Tanıtım\Free(Ücretsiz) sürümlerini bulabilirsiniz... Bu Tarz İstekleriniz İçin ; Bkz: Google | |
|
![]() |
| Etiketler |
| almanb, temizleme, virüsünü, win32 |
Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alman (Avrupa) Kültür Tarihi | ThinkerBeLL | Kültür | 0 | 03-03-2009 17:36 |
| Alman Tiyatrosu | Blue Blood | Tiyatro | 1 | 31-05-2008 02:05 |
| MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? | Fenerliozo | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 11-05-2008 19:48 |
| Alman Edebiyatı | Blue Blood | Dünya Edebiyatı | 1 | 04-04-2007 22:15 |
| Alman Felsefesi | Blue Blood | Felsefe | 0 | 31-03-2007 20:47 |