| | #1 (mesaj-linki) | |
| Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme yardımcı olurmusunuz? Virus.Win32.Alman.b bazılarında win.amca b diyede geciyormuş... hakkında bir bilginiz varmı? kaspersky 6.o kaspersky 7.o kullandım buluyor ama kaspersky 6.o hep yanlış windows un dosyalarını siliyor kaspersky 7.o ise buluyor sildikce orantılı bir şekilde virüs yani Virus.Win32.Alman.b artıyor yanında başka virüsler türüyor cok zor durumdayım yardım ederseniz sevinirim norton 2007 yükledim buldu aama cok azını buldu buda bişey yapamadı. Aşağıdaki gibi görünmektedir. [IMG=http://img389.imageshack.us/img389/8594/48688924ah2.jpg] ![]() BAZILARINI VİRÜSLERİ ŞU ŞEKİLDE SİLDİM AMA YUKARIDAKİNİ YANİ Virus.Win32.Alman.b SİLEMİYORUM Activexdebugger32.exe 1. Bilgisayarı güvenli kipte açarak Ctrl+Alt+Del basarak çalışan programlarda Activexdebugger32.exe isimli dosyanın görünüp görünmediğinede bakın, eğer çalışıyorsa kapatın. 2. Activexdebugger32.exe isimli dosyayı bilgisayarınızda aratarak silin. 3. Başlat-Çalıştır komut satırına Regedit yazarak register ayarlama bölümüne gidip orada Ctrl+f ile bul menüsü açıp Activexdebugger32.exe dosyasını aratın. Bulduğunuz yerden silin. (F3 tuşuna basarak sonraki Activexdebugger32.exe leride bulup onlarıda silin.) 4. windows\system klasöründeki ACD.CMD ve ACD2.CMD dosyalarını silin 5. windows\system32 klasöründeki Ijl11.dll, KMON.OCX, KTKBDHK3.dll, MSWINSCK.OCX ve PAC.exe dosyalarını silin bunları sildim ama diger yani Virus.Win32.Alman.b silkemedim ve silinmiyor yardım edin | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüs Win32 Alman.b
Hmm =] Türkceye cevirebilirseniz bu yonergeleri belki yardimci olabilirmis .. Alman.B is a network virus/worm with rootkit features, so it requires specific disinfection instructions: 1. Stop all network sharing or completely disconnect from the network 2. Set disinfection action for real-time scanner to "Disinfect Automatically" 3. Perform a full computer scan with F-Secure product that has a BlackLight engine 4. Select "Disinfect" action for all infected files 5. Files that can not be disinfected should be quarantined or deleted (select appropriate action manually) 6. Files, dropped by the virus: "linkinfo.dll", "nvmini.sys" and "IsDrv118.sys" should be deleted or quarantined 7. Broken infected files should be restored from a backup 8. After disinfection restart a computer 9. After restart perform a full scan again to make sure that no infection is left 10. Enable sharing or reconnect the network ONLY after ALL computers are disinfected, otherwise a single infected workstation can re-infect the whole network 11. Make sure that all network shares have strong passwords 12. After disinfection set the default disinfection action for real-time scanner to "Ask After Scan" if needed Ben cevireyim dedim de tam ceviremedim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüs Win32 Alman.bEk'teki Dosyayı İndir, İncele ve Birebir Uygula... Bu işlemleri yaparken de bilgisayarın herhangi bir ağ'a yada internet'e bağlı olmasın ve tüm paylaşımların kapalı olsun... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü TemizlemeTeşekkür ederim, BİA ve BROOKLYN sizler olmasanız bizler ne yaparız.![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme
teşekkürler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
teşekkürler arkadaşlar emeğinize saygı
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme saolasın
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık klavyen dert görmesin | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Çook Teşekkür ederim İtibarı hakettiniz | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüs Win32 Alman.b
tşk
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| alman b, alman virüs, alman virüsü, alman virüsü temizleme, win32 alman, |
Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alman (Avrupa) Kültür Tarihi | ThinkerBeLL | Kültür | 0 | 03-03-2009 17:36 |
| Alman Tiyatrosu | Blue Blood | Tiyatro | 1 | 31-05-2008 02:05 |
| MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? | Fenerliozo | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 11-05-2008 19:48 |
| Alman Edebiyatı | Blue Blood | Dünya Edebiyatı | 1 | 04-04-2007 22:15 |
| Alman Felsefesi | Blue Blood | Felsefe | 0 | 31-03-2007 20:47 |