.pps Uzantılı Slaytları Neyle İzleyebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-01-2007   #1 (mesaj-linki)
.pps Uzantılı Slaytları Neyle İzleyebilirim?

ya arkadaşlar bu sitede yardım konuları nereye açılıyo olur olmadık yere konu açıyorum bende adm/mod kızmasınlar bana neyse... arkadaşlar benim sorunum elimde HAZIR SLAYTLAR VAR .pps uzantılı ben bu slaytları vcd de izlemek istiyorum ama nero kabul etmiyo bi kaç pro önerdiler fakat ben sıfırdan slayt hazırlayp vcd formatına çevirmek için değil ELİMDEKİ HAZIR SLAYTLARI VCD YE AKTARMAK yani .pps uzantısını varsa bi converter yada her nasıl olacaksa artık bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen bilen paylaşsın ellerini öpecm 5 / 6 forum dolaştım hiç kimse bulamadı arkadaşlar windows movie maker demeyin o sıfırdan fotoları slayt halinde vcd ye çeviriyo o işimi görmez şimdiden saolun arkadaşlar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-01-2007   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: .pps uzantılı slaytları neyle izleyebilirim?

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar bu sitede yardım konuları nereye açılıyo olur olmadık yere konu açıyorum bende adm/mod kızmasınlar bana neyse... arkadaşlar benim sorunum elimde HAZIR SLAYTLAR VAR .pps uzantılı ben bu slaytları vcd de izlemek istiyorum ama nero kabul etmiyo bi kaç pro önerdiler fakat ben sıfırdan slayt hazırlayp vcd formatına çevirmek için değil ELİMDEKİ HAZIR SLAYTLARI VCD YE AKTARMAK yani .pps uzantısını varsa bi converter yada her nasıl olacaksa artık bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen bilen paylaşsın ellerini öpecm 5 / 6 forum dolaştım hiç kimse bulamadı arkadaşlar windows movie maker demeyin o sıfırdan fotoları slayt halinde vcd ye çeviriyo o işimi görmez şimdiden saolun arkadaşlar
Yükleme ayrıntıları: PowerPoint Viewer 2003

bu lınk dekı PowerPoint indirip bilgisayarınıza kurun
Eski 27-03-2007   #3 (mesaj-linki)
denizci35

power point veiwer kullan
Eski 10-04-2007   #4 (mesaj-linki)
wolkowy

hazır slaytların varsa konuyu aç sonra sol üstte dosyaya tıkla Cd paketle yazısını göreceksin iş tamamdır.
Eski 25-04-2007   #5 (mesaj-linki)
ronin_ - avatarı

Hazır buraya konu açılmışken bende bir sualde bulunacagım
Slaytları foruma yükleyebilirmiyiz ve nasıl yüklenir.Kendi forumumuz için soruyorum.
Teşekkürler...
Eski 08-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

arkadşlar media marker da yapılmıs slytları telefona nası atcaz???uzantısı ne olcak??
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
neyle, pps, slaytları, uzantılı, İzleyebilirim
cd ye slayt nasil yuklenir, pps, pps acmak, pps uzantisi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
.pps Uzantılı Slaytları Neyle İzleyebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İso uzantılı oyunu nasıl açabilirim? Siyah Cin Soru-Cevap 4 04-09-2009 15:21
PDF uzantılı Dosyalarınızı Word'e Dökün Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 11-06-2009 00:50
Avi uzantılı dosyaları WMV uzantılı dosyalara çevirecek program var mı? Fenerliozo Soru-Cevap 2 26-05-2009 01:50
İnsan cennete neyle girer? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 28-11-2008 14:51
.FOX Uzantılı Görüntü Dosyaları (FoxPlayer 1.01) mavigoz77 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 22-04-2007 04:46