Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-11-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar

hepside silinmiyo bazen hata verebiliyo ama genelde iyi çözüm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-11-2007   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar

harbi ya biraz daha açık olabilirmi
Eski 23-12-2007   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
amatör68 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam.
Alıntı:
amatör68 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende pc me ebeveyn koruması için webjini diye bir program kurdum. fakat proğramı kaldırmak istediğimde silemedim.proğram ekle kaldırda gözükmüyor ama internette engelleme işlemine devam ediyor.c de webjini dosyası mevcut ama silinmiyor.
Yardım ederseniz sevinirim.

bu hatayımı verıo?

Sürüm : 1.8.5
Boyut : 191 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
Üretici Firma : Cedrick Collomb

Tanıtım:
Unlocker, silinemeyen dosyaları silmek amacıyla hazırlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Yazılımın Türkçe desteği de bulunmaktadır. Çalışma mantığı ise şudur: Silinmeyen dosyanın hangi uygulamalar tarafından kulanıldığını denetlemek ve bu uygulamalara son vererek dosyanın silinmesini sağlamak. Zaman zaman her kullanıcının başına bu tür sorunlar gelebilir. Yani siz bir dosyayı silmek istediğinizde dosyanın kullanımda olduğu ve silinemeyeceğine dair uyarı iletileri alabilirsiniz. Bu gibi tüm problemlerde Unlocker, işinize yarayacak en iyi sağ tuş yardımcınız olacaktır.

Yazılımın Kullanımı

Silmeye çalıştığınızda uyarı iletisi almış olduğunuz bir dosyayı Unlocker yardımıyla silmek için silemediğiniz dosyaya sağ fare tuşuyla tıklayın. Unlocker programı kendisini zaten sağ tıklama menüsüne yerleştirmiştir. "Unlocker" ifadesine tıklayın, karşınıza o dosyanın hangi uygulamalar tarafından kullanıldığını gösteren bir pencere çıkacaktır. Burada yapmanız gereken tek şey seçim menüsünden "Sil" komutunu kullanıp, "Bütün kilitleri aç" tuşuna tıklamak olacaktır. Daha sonra dosyayı rahatlıkla silebilirsiniz. (Özellikle dosyanın Explorer.exe uygulaması tarafından kullanıldığı için silinemediği ve bir sonraki sistem açılışında temizlenmesi gerektiği yazılı bir uyarı mesajı alırsanız, bu uyarıyı gözardı edebilirsiniz. Zira program, bir sonraki açılışta dosya silmeyi teklif etse de ekranı yenilediğinizde, tekrar başlatma zorunluluğu olmadan silindiğini görüyorsunuz)

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler

Bazı dillerde oluşan hatalar giderildi.
Birden fazla dosya seçerken program işlem yapmıyordu. Bu sorun giderildi.
Yeni diller eklendi.
Seçilen dosyalar bazen yanlışlıkla kendi kopyasını oluşturabiliyordu. Bu sorun giderildi.
index.dat isimli geçici internet klasöründe bulunan tanımlama dosyası silme desteği geliştirildi.
Kopya korumalı dosyaların da silinebilmesi imkanı sunuldu

Eski 28-12-2007   #14 (mesaj-linki)

merhaba
ben bir süre önce messenger dıscovery yükledim fakat sildim bunu ama sildiğim halde bilgisayarı her açtığımda modül takılı değil diye uyarı oluyo ne yapmam lazım
Eski 31-12-2007   #15 (mesaj-linki)

ener ozman pc format cekılene kadar aynı hatayı verecektır
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayarda silme, bilgisayarda silme tuşu, bilgisayardaki dosya silinmiyor, bilgisayardaki silinmeyen dosyaları silme, bilgisayardan dosya silemiyorum, bilgisayardan dosya silinmiyor, bilgisayardan dosya silme, bilgisayardan silinmeyen dosyaları silmek, bilgisayarımdan dosya silemiyorum, dosya silinmiyo, dosyalar silinmiyor program, gizli dosyaları silme programı, korumalı dosya silme programı, silinmeyen dosyaları silen program, webjini sil,
Konu Araçları

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gizli Dosyalar widestar Internet/Bilgisayar Dünyası 29 20-07-2008 02:07
İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 38 19-07-2008 11:11
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) kompetankedi Cep Telefonları (Mobil Dünya) 29 22-11-2007 23:42
Uninstall Tool 1.6.6- Program Ekle/Kaldırdan silemediğiniz dosyaları kaldırmak için Hi-LaL Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 29-10-2006 21:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09926701 saniyede (59.43% PHP - 40.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR