| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar arkadaşlar bide bana yardımcı olun şimdi ben dictionary diye bi sözlük programı kurdum sonra kaldırdım başlat menüsünde bi klasör kaldı onu masaüstüne aldım ama şimdi ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum hatta klasörü sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman dosya türünün altında birlikte aç yazıyoo. Bir klasör neyle birlikte açılabilirki. Silmeyi denediğimde verdiği uyarı şu " dosya silinemiyor: Kaynak dosya veya diskten okuyamıyor " güvenli modda denedim olmadı. Bir iki silme programıyla denedim olmadı. Bi klasör içinde format atmak istemiyorum. Şimdilik dosyayı gizledim ama orda olduğunu biliyorum ve silmek istiyorum lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun. Bu arada klasörün içi boş hatta sistem dosyalarını göster deyip öyle baktım 0bayt hiç bişey yok. Cevaplarınızı bekliyorum | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar sn. hakanbora pek yardımcı olamayacagım ama ynede solym aynı sey bazen bende de oluyor bırakıyorum dosyayı orda sonrakı pc yı actıgımda hala orda duruo ama bu sefer silmek istedıgımde sılebılıyorum. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar c sürücüsünde disk birleştirme ne yaptıysam olmadı.. ![]() | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Disk birleştirme silinmesi zor olan dosyaları silmeye değil, birleştirmenin yapılması halinde dosyalara hızlanmış bir şekilde erişmenizi sağlar. Normal oturumda silme işlemi yapamıyor ve sürekli bu dosya bir program tarafından kullanılıyor olabilir uyarısı geliyorsa Güvenli Modda oturum açılarak silinebilir. Ancak burda dikkatli olunması gereken bişey var. Bilmeden silinen herhangi bir dosya programın bağlı olduğu bir dosya olabilir ve bundan sonra çalıştırıldığında ya normal çalışmasını sağlayamaz ya da hiç çalışmaz halde olabilir. Emin olduktan sonra silinmesi daha uygun olur o yüzden. | |
|
![]() |
Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gizli Dosyalar | widestar | Internet/Bilgisayar Dünyası | 30 | 1 Gün Önce 01:28 |
| İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 39 | 1 Hafta Önce 18:00 |
| Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) | kompetankedi | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 29 | 22-11-2007 23:42 |
| Uninstall Tool 1.6.6- Program Ekle/Kaldırdan silemediğiniz dosyaları kaldırmak için | Hi-LaL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 29-10-2006 21:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||