Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2008   #1 (mesaj-linki)
Bia
Bia - avatarı
Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar

Chip'ten alıntıdır...

Kaspersky Internet Security 9, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firması, antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 9 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-07-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar

yaa ben de kaspersky 2009 kullanıyorum ama ingilizce türkçesini buldum onu yükleyim dedim ama olmuyor kaldıramıyorum diğerini hata veriyor sürekli error 1606 hatasını veriyor ve regeditten de denedim ordan da silinmiyor ne yapmalıyım nasıl silebilirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
kaspersky 2009 ayarlari,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
COMODO Internet Security CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 05-05-2009 23:17
AVG Internet Security 8 CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 30-04-2009 12:35
ZoneAlarm Internet Security Suite (Kaspersky Destekli) burak2444 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 21-04-2009 20:47
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
BitDefender Internet Security RoxBury Ücretsiz-Beta Yazılımlar 7 03-02-2009 19:22