| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chip'ten alıntıdır... Kaspersky Internet Security 9, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firması, antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 9 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar
yaa ben de kaspersky 2009 kullanıyorum ama ingilizce türkçesini buldum onu yükleyim dedim ama olmuyor kaldıramıyorum diğerini hata veriyor sürekli error 1606 hatasını veriyor ve regeditten de denedim ordan da silinmiyor ne yapmalıyım nasıl silebilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| kaspersky 2009 ayarlari, |
Kaspersky Internet Security 2009 Ayarlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| COMODO Internet Security | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 05-05-2009 23:17 |
| AVG Internet Security 8 | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 30-04-2009 12:35 |
| ZoneAlarm Internet Security Suite (Kaspersky Destekli) | burak2444 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 21-04-2009 20:47 |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| BitDefender Internet Security | RoxBury | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 03-02-2009 19:22 |