CTRL Tuşuna Basınca Bilgisayarın Açılması Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-10-2008   #1 (mesaj-linki)
weet
CTRL Tuşuna Basınca Bilgisayarın Açılması

kısa yolları kullanmak için ctrl ye basıyorum ama bilgisayarım açılıyo bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

not:her hangibi soru sorma yeri bulamadım buraya açtım konuyu yanlışım varsa özür dilerim...!!!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-10-2008   #2 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: CTRL ye Basıyorum Bilgisayarım Açılıyor ..

weet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kısa yolları kullanmak için ctrl ye basıyorum ama bilgisayarım açılıyo bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

not:her hangibi soru sorma yeri bulamadım buraya açtım konuyu yanlışım varsa özür dilerim...!!!
Klavyenin sürücülerini yükledinizmi ? Herhangi bir şekilde klavye kısayolunu değiştirmiş olabilirsiniz klavye kısa yollarını gözden geçiriniz... Bunu değiştirecek program kurulu olabilir yazılımlarını yapılandırınız...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
CTRL Tuşuna Basınca Bilgisayarın Açılması Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MyProcMan/Ctrl+Alt+Del Kombinasyonu ile Gördüğümüz Programlar Hakkında Ne Biliyoruz? ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 04-09-2009 00:34
Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması efsanehido PC/Internet Teknik Destek 7 20-09-2008 14:53
Bilgisayarın Kapanış Hızına Dokunun volture PC/Internet Teknik Destek 2 15-09-2008 18:13
Bilgisayarın Bilinmeyen İncelikleri DrAm3vLH PC/Internet Teknik Destek 3 08-02-2008 11:09
Bilgisayarın Direkt Olarak Kapatılması bloodbower PC/Internet Teknik Destek 5 20-07-2007 22:33