Monitör Problemleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-10-2008   #1 (mesaj-linki)
bluetooth212 - avatarı
Monitör Problemleri

Deneme amaçlı Pardus Çalışan Cd(Live CD)yi bilgisayarıma taktım restarttan sonra pardus ekranı açıldı. Root kullanıcı adı kısmında belli bir süre sonra monitörden "frequency is out of range" hatası alıyorum. monitörüm: philips 107e41/ 00Z.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-10-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Monitör Problemleri

bluetooth212 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Deneme amaçlı Pardus Çalışan Cd(Live CD)yi bilgisayarıma taktım restarttan sonra pardus ekranı açıldı. Root kullanıcı adı kısmında belli bir süre sonra monitörden "frequency is out of range" hatası alıyorum. monitörüm: philips 107e41/ 00Z.
O esnada herhangi başka bir menüye ulaşma şansınız oluyor mu? Mesela monitör ayarlarını yapabileceğiniz panele? İşletim sistemi yüklenirken "Güvenli Kip" türevi alternatif başka bir başlama şeklini seçebiliyor musunuz?
Eski 25-10-2008   #3 (mesaj-linki)
bluetooth212 - avatarı

pardus Live Cd'nin ilk başlangıcında güvenli kip özelliği vardı ama o esnada ulaşamıyoruz sanırım. bu arada unutmadan yazayım. monitörümün driverı yüklü değil. indirdim fakat içinden "güvenlik kataloğu, kur bilgileri ve icm dosyası" çıktı. nasıl yükleneceğini bilemediğim için yapamadım
Eski 25-10-2008   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bluetooth212 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pardus Live Cd'nin ilk başlangıcında güvenli kip özelliği vardı ama o esnada ulaşamıyoruz sanırım. bu arada unutmadan yazayım. monitörümün driverı yüklü değil. indirdim fakat içinden "güvenlik kataloğu, kur bilgileri ve icm dosyası" çıktı. nasıl yükleneceğini bilemediğim için yapamadım
Çoğunlukla işlemim sistemlerinin monitörü doğru bir şekilde tanıması için herhangi bir yazılımın ya da sürücünün yüklenmesi gerekmez. Maalesef Google'da Pardus ve monitörünüzle ilgili arama yapmanız gerekiyor.
Eski 06-03-2009   #5 (mesaj-linki)

benimde monitör mü ekran mı desem karar veremediğim bir sorum var benim kuzenin laptop a az önce format attım ama ekran normalden dar geldi masaüstü monitörlerdeki gibi menu tuşlarıda yok onu nerden ayarlayabilirim... ilk defa lazım olunca bulamadım)
Eski 29-08-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

arkadaşlar vestel 37 ekran bir monitörüm var.kasa gayet iyi bi şekilde çalışıyo ondan eminim.kasa çalışmaya başladığında monitör floşör gbi sürekli alttaki ledi yanıp sönüo açılmmıyor.bunun nedeni ne olabilir.bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Eski 02-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

bilgisayarın monitörününde renkle ilgili bi problem var.kenar kismlarinda renklenme war farkli renkler çıkıyor.napabilirim?
Eski 02-09-2009   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benimde monitör mü ekran mı desem karar veremediğim bir sorum var benim kuzenin laptop a az önce format attım ama ekran normalden dar geldi masaüstü monitörlerdeki gibi menu tuşlarıda yok onu nerden ayarlayabilirim... ilk defa lazım olunca bulamadım)
İlk olarak çözünürlüğü ve tazeleme oranını kontrol etmeniz gerekiyor.

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar vestel 37 ekran bir monitörüm var.kasa gayet iyi bi şekilde çalışıyo ondan eminim.kasa çalışmaya başladığında monitör floşör gbi sürekli alttaki ledi yanıp sönüo açılmmıyor.bunun nedeni ne olabilir.bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Windows'u güvenli kipte başlatın, mümkünse güncel ekran kartı sürücüsünü yükleyin.

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayarın monitörününde renkle ilgili bi problem var.kenar kismlarinda renklenme war farkli renkler çıkıyor.napabilirim?
Teknik servise ya da bir tamirciye götürmenizi öneririm.
Eski 14-09-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
out of range hatası
Guitar hero 3 ve left for dead 4 oyunların da bu sorunla karşılaştım.Oyuna girer girmez monitörümde out of range yazısı cıkıyor.Asus 22" widescreen lcd monitör kullanıyorum.Ekran kartımı tekrar yükledim sorun değişmedi.
Eski 14-09-2009   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bu oyunlar için sunulan çözünürlük düzeltmelerini edinip uygulamanız gerekiyor. Google'da araştırın.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Monitör Problemleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Monitör Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 6 31-01-2009 02:34
Gelişim Problemleri Pasakli_Prenses Hastalıklar 0 13-09-2008 20:34
Orta Kulak Problemleri GusinapsE Hastalıklar 5 18-08-2008 16:30
Sosyalleşme ve Kimlik Problemleri Bia Sosyoloji 0 24-05-2008 01:45