Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-02-2007   #1 (mesaj-linki)
Ben Çok Unutkanım Diyenlere Masaüstü Not Kağıtları Yani Post-it'ler

PC başındayken yapmanız gereken işleri unutuyorsanız not almalısınız. ATnotes, hem Türkçe hem de kullanışlı bir hatırlatma yazılımı. Videoyu izleyerek siz de öğrenin.

Monitörün kenarına yapıştırdığınız post-it'lerin (hatırlatma kağıtları) bilgisayarınızın masaüstünde olmasına ister miydiniz? İstediğiniz renkte ve büyüklükte notlar hazırlayıp, sizin istediğiniz zamanda görünmesini sağlayabilir hatta dilediğiniz bir ses dosyası ile alarm ekleyebilirsiniz. ATnotes ile bu işlemleri yapmak çok kolay ve keyifli.

Masaüstünde şık duran ve inanılmaz fayda
sağlayan notları kolayca hazırlayın.

:: Yazılımı download etmek için buraya tıklayın.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-03-2007   #2 (mesaj-linki)
NeşT3R
Cvp: Ben Çok Unutkanım Diyenlere Masaüstü Not Kağıtları Yani Post-it'ler

SÜPER BİŞEYMİŞ BU :d
Eski 23-03-2007   #3 (mesaj-linki)

gerçekten çok tşkler çok işime yaradı..!!
Eski 15-04-2007   #4 (mesaj-linki)
lkerr

saol guzel programmis..kulanmaya basladim
Eski 13-09-2007   #5 (mesaj-linki)

ELİNE SAĞLIK GÜZEL Bİ PROGRAM
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
masa üstü not, masaüstü hatırlatma, masaüstü not, masaüstü not kağıdı, masaüstü not kağıtları, masaüstü post it, masaüstü post-it, masaüstü postit, masaüstüne not, çok unutkanım,
Ben Çok Unutkanım Diyenlere Masaüstü Not Kağıtları Yani Post-it'ler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hikayeler ve Öyküler -2- NoRanynn Yazın Hayatı 1688 3 Gün Önce 17:59
Yalnızlığıma (Yalnızlık) NoRanynn Yazın Hayatı 1648 3 Gün Önce 04:43
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları SailorGirl Röportajlar 83 1 Hafta Önce 17:33
Osmanlı Toplumunda Çok Evlilik ThinkerBeLL Osmanlı İmparatorluğu 0 28-04-2007 17:35
Küresel Politikalar ve Türkiye'de Madencilik Sektörü CANCER_TURK Satırlarla Türkiye 10 24-02-2006 19:28
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:35Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13657093 saniyede (58.91% PHP - 41.09% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR