| | #1 (mesaj-linki) | |
| Masaüstü (kısayol oluştur) Seçeneğinin Onarımı
Aşağıdaki dosyayı indirip C:\Documents & Settings\windows-kullanıcı-adınız\Sendto\ klasörünün içine kopyalayın. http://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/SendtoDesktop.zip ZIP dosyasını bu klasörün içinde açmanız gerekiyor tabii ki. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstü (kısayol oluştur) Seçeneğinin OnarımıBuldum Yeni Konu Açıp Paylaşıyorum... Son Düzenleyen euphrates; 22-04-2009 @ 16:46. Sebep: İstek Giderildi. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstü (kısayol oluştur) Seçeneğinin Onarımı
bende sendto diye bi klasör yok ne yapmam lazım
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
içerik gizli ve ben şu anda windows 7 ile bu sorunu haala kapatamadım ' hatta avafind ile bile içinde giremedim. dosyayı klasöre aktaramıyorum kocaman bir sorun arkadaşlar
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ya benım mas üstünde sag tıkladıgımda kısayol degıl ama dosya olurstur yuok ne yapamam gerkıyo yenı dosyaacamıyorum ve bu durum benı sınır edıyo
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkdşlar bn oyun yükleyeceğim oyunu kurarken desktop cuts-do not translete (masaüstüne kısayol oluşturmada sorun)diyor bu sorunu nasıl halledebilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| kisayol masaustu, masaustu kisayol, masaustu kisayol olusturma, messenger kisayol, msn kisayol olustur, |
Masaüstü (kısayol oluştur) Seçeneğinin Onarımı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| Windows Kısayol Tuşları | NeutralizeR | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 20-09-2009 00:54 |
| Hareketli Masaüstü Resimleri | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 08-05-2009 00:38 |
| Msn Messenger Kısayol Tuşları | tugrulgulersoy | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 8 | 30-04-2009 19:52 |
| Masaüstü Derinliği (SphereXP) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 01-05-2006 23:33 |