Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-04-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

Benim bir sorum olacak..
Bilgisayarımda şu anda çözemediğim bir sorun var. Format atalı çok olmadığı için aynı şeyleri yeniden yapmak istemiyorum. Bu yüzden de "onarma" seçeneğini kullanmak istedim. Yalnız ne zaman yapmaya kalkışsam benden yönetici parolasını girmemi istiyor. (Daha önce de format atmadan yapmak istemiştim her seferinde..) Şifreyi zamanında kendim koymuş olabilirim hatırlamıyorum Kaldırmanın bir yolu var mı yardımcı olabilir misiniz?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-05-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

Merhaba Lady croft ,
Bilgisayarını güvenlik kipinde ac.(yeniden başlat tan sonra F8 bas)
Denetim masasından kullanıcı hesaplarına gideceksin.Orda Yöneteci hesabını acmaya çalış
eger şifre ister ise verdiğin şifreyi hatırlamalısın.(Deneyerek bulmaya çalış)
Hatırlamıyorsan işin zor.
Ozaman bir şifre cözüçü yazılım lazım bunların şifreyi kırmaları senin verdiğin şifrenin uzunlugu ile orantılı olarak cok uzun zaman alır.
Yanlız benim hatırladıgım bu tür şifrelerin kaydedildigi bir dosya var eger o osyada yazılı ise gene bulabilirsin ama ben dosyanın nerde oldugunu hatırlamıyorum. eger bulursam buraya yazarım.

Kolay gelsin.
Sevgiyle kalın.
Eski 01-05-2008   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
LadyCroft adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Benim bir sorum olacak..
Bilgisayarımda şu anda çözemediğim bir sorun var. Format atalı çok olmadığı için aynı şeyleri yeniden yapmak istemiyorum. Bu yüzden de "onarma" seçeneğini kullanmak istedim. Yalnız ne zaman yapmaya kalkışsam benden yönetici parolasını girmemi istiyor. (Daha önce de format atmadan yapmak istemiştim her seferinde..) Şifreyi zamanında kendim koymuş olabilirim hatırlamıyorum Kaldırmanın bir yolu var mı yardımcı olabilir misiniz?

Söylediğin eğer BIOS şifresiyse hane kadar sıfır(0) yaz eğer kullanıcı parolasıysa arkadaşında dediği gibi bilgisayarı F8 e basarak güvenli modda başlat ve kullanıcı hesaplarından değiş eğer o da olmuyorsa bizim kendi labaratuarlarımızda hocanın koyduğu kullanıcı parolası resetleme işini yaptığımız bi disket olacaktı onu sizinle paylaşırım :]

Disket nası paylaşılır diyeceksiniz :] ben içine attığım yazılımı size vereceğim sizde bilgisayardan başlangıç disketi oluştururken bu yazılımıda başlangıç disketinin içine atacaksınız sonra bilgisayarı disketten başlatıp yazılımı çalıştıracaksınız ve kullanıcı parolası sormadan direct geçiş yapacaksınız :]
Eski 01-05-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
murat tecer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Denetim masasından kullanıcı hesaplarına gideceksin.Orda Yöneteci hesabını acmaya çalış
Dediğiniz yönetici hesabı zaten şu anda varolan, açık olan hesap değil mi?.. Çünkü kullanıcı hesabı parolası ile "onar" seçeneği parolası aynı değil. Son attığım formattan sonra yönetici hesabıma şifre koymadım zaten. Ayrıca "onar" seçeneğinde sorulan şifre format attıktan sonra da her seferinde soruluyor..
Eski 01-05-2008   #15 (mesaj-linki)

o zaman BIOS şifresidir hepsini bi sıfır yap dene
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
dosya kurtarma formattan önce, format atmadan dosya kurtarma, format attıktan sonra dosya kurtarma, format attıktan sonra dosyaları kurtarma, formattan sonra dosya kurtarma, formattan sonra dosyaları kurtarmak, formattan önceki dosya, formattan önceki dosyaları kurtarma, onar yönetici parolası, windows dosyaları kurtarma, windows dosyalarını onarma, windows kurtarma disketi, windows kurtarma seçeneği, windows kurtarma yönetici parolası, windows onar,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13097811 saniyede (68.45% PHP - 31.55% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR