| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Cvp: Windows Şifresini UnuttuysanızSelam, arkadaşım aşağıdaki linkte winxp şifrelerini sıfırlamak için program var, klasörün içindekileri cdye yaz bilgisayar açılırken boot edecek ve ordaki adımları takip edersen, admin ve kullanıcıları sıfırlayabilirsin. kolay gelsin. rar dosyası şifresizdir. RapidShare: 1-Click Webhosting Bunu yardım sayfasından buldum cözemez isen son caren olsun. Dediğim hesaba Güvenlik MODUNDA ulaşmalısın.normal acıkken ulaştıgında o hesabı göremiye bililirsin. YUKARDAKİ işlem alıntıdır.linkten indirdiğinde VİRÜS taramasından gecir sonrakur. Sana kolay gelsin. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Güvenli modda girerek baktım normalde gözükmeyen yönetici hesabı da dahil parolası yok.. Bios ayarlarına da baktım şifre koymuşum ama bilmediğim şifre orada da yok.. Yine Windows cdsini takarak onarma yerinden deneme yaptım ama 0lar işe yaramadı.. Ayrıca ne kadar uzunlukta bir şifre olduğu da belli değil Deneyerek bulamıyorum Olmazsa farklı bir konuda sorunumun çözümünü soracağım format atmak istemiyorum hiç =( İlginize teşekkürler.. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Alıntı:
yazını şimdi bakabildim. Eger güvenlik modunda yönetiçi hesabına girebildin ise oraya (hiç unutmayacagın bir şifre gir) bil yeniden başlat. sana şifre sorulan yerede bu girdiğin şifreyi ve yönetiçi ismini gireceksin. Anladığım kadarı ile modifiye bir işletim sistemi kurmuşsun. Sorunun cözülmüş olması lazım. Sorunun bilGİSAYARIN çalışması ile ilgili ise benim eklediğim bir konu var ordan da bu sorununa cözüm bulabilirsin BURADAN Sevgiyle kalın. | ||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Evet artik bildigim bir yonetici sifresine sahibim.. Onarmak icin R'ye bastiktan sonra siyah ekranda komut satiri cikiyor. Hangi isletim sistemi oldugunu secin diyor. Zaten sadece bir tane var onu seciyorum. Yine daha once oldugu gibi yonetici sifresini istiyor bu sefer girebildim.. AMA C:\WINDOWS komut satirinda oylece kalakaldi! Onarma falan hicbisey yapadi. Girilebilecek komutlar arasinda da onarmaya iliskin bisey bulamadim. Bu durumda yapabilecegim bisey var mi? Yoksa mecbur format atacagim ![]() (Klavye dilim bozuldu bu arada bazi harfleri duzgun yazamadim kusura bakmayin Ben en iyisi format atayim hersey altust oldu xD)Ilginize tesekkurler.. (+_+) | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||