Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 01-05-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

DUUUURRRRRR.....
Format en son care.
Yapman gereken bir şey daha var bu da benim forma eklediğim bir konu.Güvenle kullanabilirsin.
Virüs Bulaşmış Sistemleri Kurtarma/Temizleme
Virüs Bulaşmış Sistemleri Kurtarma/Temizleme
Burdan yapacagın bir şeyler var ben kullandım faydasını da gördüm.
hadi bakalım bu iş için bir yarım saatini ayır.

Eğer hala düzelmedi ise format at artık.

kolay gelsin
Sevgiyle kalın.

E
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-05-2008   #22 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma

Hahah ya çok teşekkür ederim ama artık çok geç Attım kurtuldum.. Şimdi imaj alarak yedeklemek istiyorum bir dahaki sefere formata gerek kalmasın diye ^^ İyi günler
Eski 05-05-2008   #23 (mesaj-linki)

normal boot etme iamaj cd,leriyle olmazmı bu anlattığınız şimdiden teşkkürler
Eski 05-05-2008   #24 (mesaj-linki)

Alıntı:
metrix14 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
normal boot etme iamaj cd,leriyle olmazmı bu anlattığınız şimdiden teşkkürler
İamaje CD ile daha önce yedek alınmış kayıtlar geri yüklenir.
Burda geri yükleme yapılmıyor.Mevcut kayıtlar düzenleniyor.Bozuk kayıt izleri temizleniyor.Yani işin özü iki si farklı şeyler.

Sizlere kolay gelsin.
Sevgiyle kalın.
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10225010 saniyede (62.01% PHP - 37.99% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR