| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma
DUUUURRRRRR..... ![]() Format en son care. Yapman gereken bir şey daha var bu da benim forma eklediğim bir konu.Güvenle kullanabilirsin. Virüs Bulaşmış Sistemleri Kurtarma/Temizleme Burdan yapacagın bir şeyler var ben kullandım faydasını da gördüm. hadi bakalım bu iş için bir yarım saatini ayır. Eğer hala düzelmedi ise format at artık. kolay gelsin Sevgiyle kalın. E | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Hahah ya çok teşekkür ederim ama artık çok geç Attım kurtuldum.. Şimdi imaj alarak yedeklemek istiyorum bir dahaki sefere formata gerek kalmasın diye ^^ İyi günler | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma
normal boot etme iamaj cd,leriyle olmazmı bu anlattığınız şimdiden teşkkürler
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Çökünce C Klasöründeki Dosyaları Kurtarma Alıntı:
Burda geri yükleme yapılmıyor.Mevcut kayıtlar düzenleniyor.Bozuk kayıt izleri temizleniyor.Yani işin özü iki si farklı şeyler. Sizlere kolay gelsin. Sevgiyle kalın. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||