| | #21 (mesaj-linki) |
Re: Görsel IQ Testi
Nünü teşekkür,göz egzersizi icin başka gifler de varsa bekleriz nünü,hopladıgını goruyosan saat yonüne dö ndügünü de görürsün,biraz ciddiye alıp bakmakta fayda var bilime inanıyorsanız.Biraz süre odaklanınca her iki yöne döndügünü fark ettim,inanılır gibi degil | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Görsel IQ Testi
ben saat tersi yonünde harket ettiğini gördüm. Zaten insan bir şeyi nasıl görmek isterse öyle görür... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
iki yöndede gördüm nünü teşekkürler ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Resimi yapan arkadaş sağdan sola doğru yapmış Şuda tespiti; he soldan sağa gören varsada oda hakkaten dahi demek | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Görsel IQ Testi Burada delayarasyon var belirli bir süreçten sonra kadın başka tarafa doğru dönüyor. Ben yemem. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| başka ıq testleri, görsel ıq, ıq testi sayfası, |
Görsel IQ Testi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Biyokimya testi alt 84, hormon testi TSH 7.72 sonucu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 1 Hafta Önce 00:41 |
| Türkiye'nin Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşları | karayel | İletişim Bilimleri | 1 | 25-07-2008 18:17 |
| Windows Vista Eğitimi Türkçe Görsel ve Sesli Anlatım | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 01-07-2008 02:22 |
| İkili Tarama Testi (11-14 Testi) | ThinkerBeLL | Tıp Bilimleri | 5 | 11-06-2008 11:46 |
| Görsel İletişim Tasarımcısı | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 09-06-2007 03:41 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||