| | #26 (mesaj-linki) |
Cvp: Görsel IQ Testi
ilginç paylaşım için teşekkürler 2 kişi beraber bakıyoruz ben saat yönüne doğru döndüğünü görüyorum arkadaş tersine ben tersine görüyorum o saat yönüne hatta bazen yön değiştiriyor terse dönmeye başladı diyom o hala aynı yönde diyor yani bir altmaca yok bence ama iq ilemi alakalı bilemicem | |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: Görsel IQ Testi döndüremiyorum ters yöne vardır bi ince ayarı mutlaka ama çözemedim | |
|
| | #28 (mesaj-linki) |
ii de bu biraz sağa biraz sola donuor..
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
amaaaan bu göz yanıltması sadece bende iki tarafa birden gördüm IQ seviyem 160 mı yani ben başka yerden doğrusu gerçek yerinden ölçtürdüm 110 çıktı
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
o bayanın dönmediğini görebilmektir dahilik.gözler kapalıyken bile karanlığı görürüz.hadi kendini dahi sanan beyler beyninizi çalıştırıp görüleni görmemeye çalıştırın nede olsa görsellik beyinden geçiyor ...
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| grsel ıq, görselli iq testi, grsel q testi, test sayfa 6, |
Görsel IQ Testi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Biyokimya testi alt 84, hormon testi TSH 7.72 sonucu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 14-11-2008 00:41 |
| Türkiye'nin Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşları | karayel | İletişim Bilimleri | 1 | 25-07-2008 18:17 |
| Windows Vista Eğitimi Türkçe Görsel ve Sesli Anlatım | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 01-07-2008 02:22 |
| İkili Tarama Testi (11-14 Testi) | ThinkerBeLL | Tıp Bilimleri | 5 | 11-06-2008 11:46 |
| Görsel İletişim Tasarımcısı | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 09-06-2007 03:41 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||