Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Psikoloji ve Psikiyatri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-06-2008   #26 (mesaj-linki)
Cvp: Görsel IQ Testi

ilginç paylaşım için teşekkürler
2 kişi beraber bakıyoruz ben saat yönüne doğru döndüğünü görüyorum arkadaş tersine ben tersine görüyorum o saat yönüne hatta bazen yön değiştiriyor terse dönmeye başladı diyom o hala aynı yönde diyor yani bir altmaca yok bence ama iq ilemi alakalı bilemicem
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-06-2008   #27 (mesaj-linki)

döndüremiyorum ters yöne vardır bi ince ayarı mutlaka ama çözemedim
Eski 10-06-2008   #28 (mesaj-linki)
Unutulan Çocuk

ii de bu biraz sağa biraz sola donuor..
Eski 29-07-2008   #29 (mesaj-linki)
naliş

amaaaan bu göz yanıltması sadece bende iki tarafa birden gördüm IQ seviyem 160 mı yani ben başka yerden doğrusu gerçek yerinden ölçtürdüm 110 çıktı
Eski 16-08-2008   #30 (mesaj-linki)

o bayanın dönmediğini görebilmektir dahilik.gözler kapalıyken bile karanlığı görürüz.hadi kendini dahi sanan beyler beyninizi çalıştırıp görüleni görmemeye çalıştırın nede olsa görsellik beyinden geçiyor ...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
grsel ıq, görselli iq testi, grsel q testi, test sayfa 6,
Görsel IQ Testi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Biyokimya testi alt 84, hormon testi TSH 7.72 sonucu nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 14-11-2008 00:41
Türkiye'nin Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşları karayel İletişim Bilimleri 1 25-07-2008 18:17
Windows Vista Eğitimi Türkçe Görsel ve Sesli Anlatım Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 01-07-2008 02:22
İkili Tarama Testi (11-14 Testi) ThinkerBeLL Tıp Bilimleri 5 11-06-2008 11:46
Görsel İletişim Tasarımcısı P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 03:41
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11117506 saniyede (68.05% PHP - 31.95% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz