Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Akademik Forumlar :: > Psikoloji ve Psikiyatri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-10-2007   #1 (mesaj-linki)
Görsel IQ Testi

Görsel IQ Testi

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.
Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.
Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.
HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-10-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Görsel IQ Testi

Her 2 yönde de görebiliyorum
Bir dahi olduğumu biliyordum
Eski 03-10-2007   #3 (mesaj-linki)
evo

sanırım dahiyim ben her iki yönde de döndüğünü göre biliyorum.. hata bi otarafa bi öbür tarafa döndüğünü görüuorum.. hatttaa benim istediğim yönde dönüyor.. : ))
Eski 03-10-2007   #4 (mesaj-linki)

ben de 2 yönde görüyorum..
Eski 14-10-2007   #5 (mesaj-linki)

Bari saklamayayım ben 3 boyutlu görebiliyorum... Bende bir gariplik olduğunu biliyordum
Aştım ben ya aştım

Yemişim Ay ku yu İnsan olsun insan ....

Boş iş bunlar...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ay q testi, görsel iq testi, iq testi, iq testleri, q testleri, ı q, ı q testi, ı.q testi, ıq testi, ıq testleri,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11542511 saniyede (54.09% PHP - 45.91% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR