| | #1 (mesaj-linki) |
Görsel IQ Testi Görsel IQ Testi Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Görsel IQ Testi
Her 2 yönde de görebiliyorum ![]() Bir dahi olduğumu biliyordum | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
sanırım dahiyim ben her iki yönde de döndüğünü göre biliyorum.. hata bi otarafa bi öbür tarafa döndüğünü görüuorum.. hatttaa benim istediğim yönde dönüyor.. : ))
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
ben de 2 yönde görüyorum.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Bari saklamayayım ben 3 boyutlu görebiliyorum... Bende bir gariplik olduğunu biliyordum ![]() Aştım ben ya aştım ![]() Yemişim Ay ku yu İnsan olsun insan .... Boş iş bunlar... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ay q testi, görsel iq testi, iq testi, iq testleri, q testleri, ı q, ı q testi, ı.q testi, ıq testi, ıq testleri, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||