| | #1 (mesaj-linki) | |
| Görsel IQ TestiGörsel IQ Testi Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görsel IQ Testi
Her 2 yönde de görebiliyorum ![]() Bir dahi olduğumu biliyordum | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sanırım dahiyim ben her iki yönde de döndüğünü göre biliyorum.. hata bi otarafa bi öbür tarafa döndüğünü görüuorum.. hatttaa benim istediğim yönde dönüyor.. : ))
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ben de 2 yönde görüyorum.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bari saklamayayım ben 3 boyutlu görebiliyorum... Bende bir gariplik olduğunu biliyordum ![]() Aştım ben ya aştım ![]() Yemişim Ay ku yu İnsan olsun insan .... Boş iş bunlar... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görsel IQ Testi dönmüyo bu ![]() şaka bi yana başta saat yönüne dönüyodu biraz odaklandım(45 dk ) sonra saat yönünün tersine dönmeye başladı ![]() paylaşım için saol çok yararlı bişey (neye yararlı bilmiyorum ama ) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görsel IQ TestiBence bunu görme bozukluğu yaşamayan herkes rahatlıkla görebilir ![]() Pek bi zeka testine benzetemedim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
walla bizim sülaleden deyiyem en doğrusu hepsi profosör çıktı çok gzl bişey aslında thanks jnm ![]() ![]() bu alıntırdır for thanks MaKaLeLe saol kardeşimm
Son Düzenleyen furkand26; 26-11-2007 @ 14:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görsel IQ Testi aranızda esk den olan varmı beyler bayanlar ![]() walla bizim aileden 15 tane dahi çıktı ![]() çok gzl bişey emeğe saygı ben görüorum bir saat yönüne birde terse dönüo ne biçim iş ya anlamadım walla ![]() Son Düzenleyen furkand26; 26-11-2007 @ 15:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görsel IQ Testi Ben bu testin doğruluğuna inanmıyorum, bu 2 yönede dönen bi kadın gifi (Hareketli gif resmi) iyi eğlenceler bu arada bende 2 yöne döndüğünü görüyorum![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| görsel, testi |
| ay ku testi, ayku testleri, gorsel iq testi, gorsel iq testleri, q testi, |
Görsel IQ Testi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Biyokimya testi alt 84, hormon testi TSH 7.72 sonucu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 2 Hafta Önce 18:46 |
| Türkiye'nin Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşları | karayel | İletişim Bilimleri | 1 | 25-07-2008 18:17 |
| Windows Vista Eğitimi Türkçe Görsel ve Sesli Anlatım | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 01-07-2008 02:22 |
| İkili Tarama Testi (11-14 Testi) | Blue Blood | Kadın ve Sağlık | 4 | 11-06-2008 11:46 |
| Görsel İletişim Tasarımcısı | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 09-06-2007 03:41 |