Arama


Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
30 Nisan 2006       Mesaj #3
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

Türkmen: "Dışlandım.."


Karate Federasyonu Başkanı Dinçer Türkmen, başkanlığı süresince en fazla uluslararası madalya ve şampiyonluk kazanan federasyon olmalarına rağmen istenmeyen başkan ilan edildiğini ve dışlandığını iddia etti..

Türkmen, Taksim'deki Lamartine Otel'de düzenlediği basın toplantısında, 2004 yılında federasyon başkanı seçildiği günden bu yana Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile sıkıntılar yaşadıklarını öne sürdü.

Başkanlığı süresince en fazla uluslararası madalya ve şampiyonluk kazanan federasyon olmalarına rağmen ''istenmeyen başkan ilan edildiğini'' ve ''dışlandığını'' savunan Türkmen, bir müfettiş görevlendirilerek, Karate Federasyonu'na yönelik haksız fiil ve eylemlerin tespit ettirilmesini, sorumlular hakkında idari ve yasal soruşturma açılmasını da istedi.

Kısa zaman içinde başarıdan başarıya koştuklarını ve federasyonu adeta bir madalya deposu yaptıklarını, buna rağmen cezalandırılarak bütçelerinin kısıtlandığını belirten Türkmen, ''2006 yılı başında 700 bin YTL olan yıllık bütçemiz, kazanmış olduğumuz tüm başarılara rağmen 400 bin YTL'ye indirilmiştir'' diye konuştu.

Dinçer Türkmen, 1 yıllık süre içinde 52 altın, 37 gümüş ve 67 bronz madalya olmak üzere toplan 156 madalya kazanan federasyonun, bütçe sıkıntısı nedeniyle 2006 yılı faaliyetlerini Mart ayında sınırlamak zorunda bırakıldıklarını ileri sürdü.
Son düzenleyen _Yağmur_; 11 Haziran 2016 17:54