Arama


GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #4
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Feminen Saç Modeli:
Farklı uzunluktaki kaküllerle yaratılan asimetri hissi, keskin köşeli kesimler, gözleri tamamen örten uzunluklar, yandan ayırımlar, inceltilmiş düz saçlarla yaratılan dengesiz bir kadınsılık. Kutup güneşi röfleler ve vanilya tonları bu trend için mükemmel seçim.
Bohem Saç Modeli:
Bu tarzı vurgulu kaküller simgeliyor. Gözleri kapatacak uzunluktaki kaküller ve devamında tel tel ayrılmış uzun saçlar yüze başka bir anlam katıyor. En belirgin özelliği saç boyundaki farklılıklar ve kırık çizgiler. Bu saçlar ister düz ister hareketli çok farklı şekillendiriliyor. Tercih edilen renkler ise kızıl ve turuncu gibi sıcak renkler

Orgulu SacModelleri

Gotik Saç Modeli:
Gözün önüne peçe gibi düşen uzun tutamların sakladığı kare kesimli kaküller ön planda. İster yandan ayrılsın ister öne düşürülsün gotik trendin gizemli ve asimetrik havası var. Vişne, mürdüm, böğürtlen, koyu kahve ve siyah bu tarza en uygun renkler.
Androjen Saç Modeli:
Temel özelliği uyandırdığı asimetrik ve karmaşık hisler. Erkeksi kesimlere sahip saçlar, kadınlarda güçlü bir görünüm sağlıyor. Önden başlayan yay şeklindeki kesimler, bir tarafı çok kısa bir tarafı uzun saçlar bu tarza uygun. İster düz taranmış ve parlak, ister karışık ve mat çok farklı şekillendirmek mümkün. Tercih edilen renk şampanya.

Dünyaca ünlü Pink’in kısa saç modellerini sizlere sunmak istiyoruz. Pink, her zaman farklı saç kesimleriyle ön planda olmayı başarmıştır. Sizce de bu kısa saç kesimleri yaratıcı değil mi?
S PinkKisaSacModeli1S PinkKisaSacModeli2
S PinkKisaSacModeli3S PinkKisaSacModeli4
Son düzenleyen Efulim; 11 Kasım 2011 16:37 Sebep: Açık linkler kapatıldı.