Arama


perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
13 Eylül 2009       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Fizyoterapistler, sağlığın hizmetindedirler ve bu nedenle de ,kliniklerde, çocuk ve yetişkin rehabilite merkezlerinde, yaşlı bakım evlerinde ,sağlık bakanlığına bağlı kuruluş ve hastanelerde, fizik tedavi ve rehabilitasyon yüksek okullarında, ssk ve diğer kamu kuruluşlarına bağlı sağlık ünitelerinde, özel eğitim ve dal merkezlerinde, spor klüplerinde, ve huzurevlerinde çalışabiliyorlar.
Devletin ve özel sektörün bu alanlarda çok sayıda işyeri bulunmaktadır. Çocuk, sakat ve yaşlılara doğru fizyoterapiyi sadece eğitimli uzmanlar verebilir.
Yurt dışından mezun olmanız değil, kendinizi bu alanda ne kadar geliştirdiğiniz, yeni teknik ve gelişmeleri izlemeniz ve deneyiminizle daha iyi koşulları siz sağlayabilirsiniz. Ülkemizde her meslekte ne kadar donanımlıysanız geleceğiniz o kadar açıktır.

Fizyoterapist, doktor değildir. Alanında doktorun öngördüğü tedaviyi uzman eliyle uygular. İnsan sağlığı için önemli bir destek tedavi olduğundan iş bulmak da kolay olacaktır.
Aldıkları ücret ise devlet kurumlarında ve özel sektörde değişmektedir. Ayrıca özel sektörde saat başı ücretle de çalışabilmektedirler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 1 Kasım 2016 16:07