| | #1 (mesaj-linki) | |
| Berk Hakman (Berk Hakman Kimdir? - Berk Hakman Hakkında)Berk Hakman Berk Hakman (d. 14 Ağustos 1981, Ankara) Okul filmi ile Seher Vakti ve Kırık Kanatlar dizileriyle tanınan oyuncu. Liseden mezun olmasının ardından, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etti. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girdi. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de, bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırdı ve bu karakter öldü(maalesef) Filmografi
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Berk Hakman ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
|
MERHABA BERK.ASLINDA İLK DEFA BÖYLE SADECE FİLMLERDE VE DİZİLERDE GÖRDÜĞÜM BİR İNSANA BİRŞEYLER YAZIYORUM.TEREDDÜT ETTİM AMA GENEDE YAZMAYA KARAR VERDİM.BURAYA SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE BAKARAK DEĞİL GERÇEKTEN OYUNCULUĞUNDA HAKKINI VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.ÇOK HIRSLISIN. SANKİ BİR SPORCU GİBİ. ÇOK AZİMLİSİN.ZATEN BUNLAR SAYESİNDE SENİ ÇOK İLERİDE İYİ YERLERDE GÖRÜCEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.TAMİ SAĞLAM DURABİLİRSEN YA DA AYAĞINI KAYDIRAN OLMAZSA .TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLMAK VE TEMİZ KALMAK BİRAZ ZORDUR.BEN BUNLARI YAŞADIM VE SPORCULUĞUMUN EN İYİ YERİNDE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.İNŞALLAH SENİN ÖNÜN HEP AÇIK OLUR.GÖRÜŞMEK ÜZERE.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Berk Hakman | |
|
![]() |
Berk Hakman (Berk Hakman Kimdir? - Berk Hakman Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Berk Oktay (Berk Oktay Kimdir? - Berk Oktay Hakkında) | Blue Blood | Sinema tr | 2 | 30-01-2010 19:31 |
| İlhan Berk (İlhan Berk Kimdir? - İlhan Berk Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 2 | 09-10-2008 15:56 |
| Saldıray Berk (Saldıray Berk Kimdir? - Saldıray Berk Hakkında) | Kral_Aslan | Asker tr | 0 | 08-10-2008 20:59 |
| Öykü & Berk Gürman (Öykü & Berk Gürman Kimdir? - Öykü & Berk Gürman Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 7 | 11-03-2008 09:53 |
| Nurullah Berk (Nurullah Berk Kimdir? - Nurullah Berk Hakkında) | nünü | Sanat tr | 1 | 16-01-2008 15:32 |