| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız?
yaa arkadaşlar biliyorm musun türkçe yozlaştı.. nedeni de şu:herkes;yes,no,les go,friend,çüş oldum,manita.....giib saçma sapan sözcükler hitap ediyor bu konunun üzerinden durulup yayınlanmasının istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türçe'nin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türçe'nin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız?
harika çok yardımcı olduğunuz bu sitenin yöneticisine benden koca bir alkış çok sewindim boyle bir konunun yayınlamasına | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| güzel türkçemiz için neler yapmalıyız, türkçemiz için neler yapmalıyız, türkçemiz yozlaşıyor, |
Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 356 | 1 Saat Önce 22:43 |
| Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | yardım EDİN NOLUR | Soru-Cevap | 10 | 6 Gün Önce 16:58 |
| Satanist olmak için neler yapılması gerekir? | şeyma büşra | Soru-Cevap | 12 | 24-09-2009 13:28 |
| Blog Nedir? Tasarlamak için neler gerekir? | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 30-08-2009 13:11 |
| İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 10-11-2008 19:46 |