| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gözdeki lekelerin sebepleri nelerdir?
GÖZÜMÜN İÇİDE HEMEN KENARINDA SARI LEKELER VAR SAGDAKI DAHA BUYUK SOLDAKI DAHA AZ BANA BI ZARARI YOK GIBI GORMEME ENGEL FALAN DA OLMUYOR AMA BEN GENE DE NEDNE BOLE BIRSEYIN OLUSTUGUNU SORMAK ISTIYORUM.ILERDE BIR SPRUN OLURMU ?TESEKKURLER SIMDIDEN | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözdeki lekelerin sebepleri nelerdir?
eğer bahsettiğiniz gözün renkli kısmındaki renk değişikliği(hare) lerse ki ben öyle anladım mesajınızdan korkulacak birşey yoktur. ileride bir probleme sebep olmaz.. sorunuzu daha açık yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. sağlıklı günler dilerim
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
merhaba gözümün sol kısmında sarı bir leke oluştu görmemi engellemiyor ama görüntüsü beni rahatsız ediyor acaba tedavisi var mı?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
selam gözdeki leke körlüe yol açarmı artı doğacak çocuğa etkisi olurmu
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gözdeki, lekelerin, nelerdir, sebepleri |
| goz de ki sari lekeler, gozdeki lekeler, |
Gözdeki lekelerin sebepleri nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaşıntı ve Sebepleri | DreamLiKe | Tıp Bilimleri | 1 | 1 Hafta Önce 22:13 |
| Osmanlı Devleti'nin yıkılış sebeplerini inceleyerek dış gelişmeleri açıklar mısınız? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 24 | 06-05-2009 00:44 |
| Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'nda yenilmesinin sebepleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 15-11-2008 18:30 |
| Boğaz ağrısının sebepleri nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 01:33 |
| Başlıca Reset Sebepleri | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 04-07-2008 17:52 |