| | #1 (mesaj-linki) |
Ekran kartı ses problemleri neden olabilir?
merhaba arkadaslar... yeni bir ekran karti aldim daha once bilgisayarimdaki ekran karti. onboard ekran karti:nvidia gforce 6150le yeni ekran karti :PowerColor Radeon HD 4850 "PCS" 2GB, GDDR3, PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI/HDcp su linkten ozelliklerini bakabilirsiniz: Komplett.no - PowerColor Radeon HD 4850 "PCS" 2GB, GDDR3, PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI yeni ekran kartini taktiktan sonra kulaklik ve hapørler calismiyor..bilgisayara bakinca bi sorun yok calisiyormus gibi gorunuyor ama hic ses yok..... | |
| Cevaplanmadı
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
denetim masasında ses ayarlaında masaüstü hoperloru ve kulaklık gibi ses ayarları vardır. sorununuznu çözümünü orada bulabilirsiniz.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
|
Denetim Masası // Ses ayarları // Bu bölümde tüm ses ayarlarını ses kartınızın üstüne yapınız. Kurduğunuz ekran kartında HD Ses desteği vardır bu nedenle ayarlarınızı Ekran kartına yöneltmiştir. | |
|
![]() |
Ekran kartı ses problemleri neden olabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raid 10 Disk hatası neden olabilir? | Stizz | Soru-Cevap | 3 | 4 Hafta Önce 00:12 |
| Ekran Kartı | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 2 | 05-02-2010 21:39 |
| Ekran Kartı Dünyasından Haberler | RoxBury | Ekran Kartları | 41 | 02-09-2009 01:11 |
| Ekran Kartı Fiyat Listesi | Blue Blood | Ekran Kartları | 0 | 24-11-2008 21:22 |
| Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 04-11-2008 01:45 |