Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
msnmin parolasını bir arkadaşıma vermiştim sonra dün sinirlenip parolamı deyiştirdim sonra şimdi ise hatırlamıyorum bana yardım edin nasıl deiştiricem gizli soru bölümüne nasıl gircem ? not benim bilgisayırm msnin altındabulunan parolanızı unuttunuzmu kısmına girmiyor
|
En İyi Cevap Keten Prenses tarafından gönderildi
|
neden ''parolanızı unuttunuz mu ''kısmını göremediğini anlayamadım. aşağıdaki linke tıkla orada ''parolamı unuttum ''önermesi var. oradan gizli sorunu yazarak şifreni değiştirebilirsin..olmazsa tekrar cevap yazın lütfen msn oturum açma |
| | MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir?#2 (link) |
| MsXLabs Üyesi |
neden ''parolanızı unuttunuz mu ''kısmını göremediğini anlayamadım. aşağıdaki linke tıkla orada ''parolamı unuttum ''önermesi var. oradan gizli sorunu yazarak şifreni değiştirebilirsin..olmazsa tekrar cevap yazın lütfen msn oturum açma |
| | MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir?#3 (link) |
| Ziyaretçi |
Hotmail hesabınızın gizli sorusunu ve cevabını değiştirebilmek için, Hotmail hesabınıza girin ve sağ üst kısımdaki “Options” linkine tıklayın.. Açılan sayfada bulunan “View and edit your personal information” linkine tıklayın. Açılacak sayfada question bölümüne girip change linkine tıklayın . Daha sonra çıkacak ekranda gizli soru ve cevabınızı değiştirrebilirsiniz |
| | MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir?#6 (link) |
| Pragmatist Çılgın Zat... | MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Buyrun bu konuya bakın. |
| | MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir?#9 (link) | |||
| Özel Üye-VIP | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı: | |||
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN şifrem çalındı, gizli soru değiştirildi, ne yapabilirim? | yardım lütfen | Soru-Cevap | 78 | 27 Ocak 2013 20:33 |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 126 | 31 Aralık 2012 14:54 |
| MSN gizli soru nasıl değiştirilir? | kader dağ | Soru-Cevap | 13 | 28 Eylül 2012 22:35 |
| Knight Online'de gizli soru ve şifreyi nasıl değiştirebilirim? | Blue Blood | Soru-Cevap | 1 | 19 Mayıs 2012 09:44 |
| Ip adresi nasıl değiştirilir? | musty1225 | Soru-Cevap | 8 | 12 Şubat 2010 23:10 |