Masaüstü Görünümü Üye Ol
Forum Ana Sayfa
Soru-Cevap > Lenfosit değerlerinin eksikliği veya fazlalığı neyi gösterir?
İlk...234 56...Son
«Önceki KonuSonraki Konu»
Misafir20:10, 30 Aralık 2009 
lökosit ve nötrofil yüksek lenfosit düşük halsizlik şikayetim var. Herhangi bir enfeksiyon belirtisi yok.nedeni ne olabilir)
Cevap
Misafir07:33, 2 Ocak 2010 
test yaptırdık hamile için lenfosit 22 nötrafil 66 çıktı
düşüklüğü yüksekliği normalmidir bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap
Misafir17:06, 15 Ocak 2010 
lenfosit 4.04
monosit2.84
nötrofil 91.8
lenfosit#0.315
yapıaln kan tahlilleirnde yukardaki degerler cıkmıstır. lenfosit degerinin düsük olması hakında ne söylenebilir?
Cevap
Misafir20:12, 18 Ocak 2010 
lym 1,4 diğer yüzde ile ifade edileni 14,4 normal değerlerden düşük bunlar ne ifade eder ne tavsiye edersiniz
Cevap
Misafir15:19, 23 Ocak 2010 
teyzem 35 yaşında ve şeker hastası..insülin kullanmıyor..yediklerine dikkat ediyor ve hap kullanıyor..beyaz kanı çok düşük demişler kırmıız kanı ve deimiri normal..1 aydır kemikleri çok agrıyor..beyaz kanını nasıl yükseltebiliriz..yardımcı olursanız çok seviniriz..şimdiden teşekkürlerr...
Cevap
Misafir12:40, 25 Ocak 2010 
arkadaşım her kimseniz sadece sunu söyleye bilirim benim babam lenfoma kanserine yakalandı lenfositik lenfoma olarak ve lenfoma olarak patoloji sonucu gelmiştir.Lenfoma bir kanser türü hastalıktır onkoloji doktoruna başvurmanı önemle söylerim arkadaşım iyi bir araştırma testine tabi tutulman demek allah göstermesin vucunda bir kanser mikrobu yayılırsa o daha kötü onun için erken teşhis senin acından iyi olucagını unutma
Cevap
Misafir14:11, 26 Ocak 2010 
merhaba dokuzbuçuk aylık kızım var ve aylardır alerjisi var ama neden olduğunu bilemedik cildiyede yaptırdığımız testte lenfosit değeri 70.5 ve yüksek değerde bu ne anlama geliyor bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler
Cevap
Misafir16:43, 2 Şubat 2010 
kızımı yüksek nabız şikayetiyle ege nüniversitesine götürdümm. yapılan biokiimya değerlerinde crp 2.36 (<0.5 normal değer) hötrofil 74.1(40-70 normal değer) lenfosit 16.3 (22-44normal değer)monosit 9.2 (0-7normal değer)mch 27.2 (27.5-33.2 normal değer)mchc 32 (33.4-35.5 normal değer)ve rönggen sonuçlarını incelediklerinde dr ların söylediği enfeksiyon var şeklindeki söylemleridir bu konuda bilgilendirrsenizz sevinirimm ilginize şimdiden tşklerr
Cevap
Misafir18:36, 13 Şubat 2010 
2.5 yasındaki oglumun lenfosit 70 notrofil 12 cıktı bu durum neyi gösterir tesekkurler
Cevap
Misafir22:18, 23 Şubat 2010 
lymf% 40.9 nor.değ: 20-40, gran% 52.7 nor.değ:55-80, mpv 7.3 nor.değ:8-11 bunların ne anlama geldiğini söylerseniz sevinirim.
Cevap
İlk...234 56...Son
«Önceki KonuSonraki Konu»
Tüm Soru-Cevap Konuları
Benzer Konular
Bugs Bunny neyi sever, neyi sevmez?
Temel Reis neyi sever, neyi sevmez?
Lenfosit ve PMNL yüzde değerleri neyi ifade eder, ne anlama gelir?
Bir kesirdeki payda neyi gösterir?
Toplumsal veya bireysel baskılara direnmede birey gücünü nasıl gösterir?