| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
ya ben ikinci msn min şifresini unuttum nasıl geri açabilirim bana yardım eder misiniz?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifresini unuttum
Kayıt olurken girmiş oldugunuz gizli sorunuza cevap vererek şifrenizi değiştirebilirsiniz.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| MSN şifremi unuttum, ne yapabilirim?
yardım etme ümidiyle size yazıyorum ben windows liveden şifremi değiştirdim faka şifre yaa benim farknda olmadığım yazım hatasından yada bilinmedik bi sebepten dolayı msnme giremiyorum gizli sorumuda değiştirmiştim ama gizli sorumun cevabını kabul etmiyor.Şu anda napmam gerektiğini bulamadım lütfen siz bana doğru bi yol gösterin
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum, ne yapabilirim? lütfen linki takip ediniz
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? msn şifremi unuttum gizli soru seçeneğinide gizli sorumu hatırlıyorum ama posta kodu ve ülke soruyor o bilgileri hatırlamıyorum alternatif e-posta adresimde yok sıfırlama maili şifresini hatırlamadığım hesabıma gidiyor ne yapabilirim... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
hayır hakikaten calınmadı benim msn adresim calamazlar ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
blue blood angel size kendi başındanda geçtiğini anlatamaya çalışmış.. lütfen arkadaşımın verdiği linke tıklayınız..
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| MSN şifremi nasıl bulabilirim? msn şifresini nasıl bulurum
Son Düzenleyen fadedliver; 06-12-2008 @ 21:17. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifremi nasıl bulabilirim? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gerekiyor, msn, unuttum, yapmam, şifremi |
| msn sifre unuttum, msn sifremi kaybettim, msn sifresini unuttum, msn sifresini unuttum nasil acarim, sifremi unuttum, |
MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rönesansı bilmek için Ortaçağı da bilmemiz gerekiyor mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 21:44 |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |
| Dölleme için hangi cins kiraz ağacı dikmemiz gerekiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 17-11-2008 23:25 |
| Maillerime ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor? | cem32 | Soru-Cevap | 1 | 15-11-2008 21:11 |