| | #1 (mesaj-linki) | |
| Knight online nasıl oynanır?
yaw ben oyuna kaydı yaptım ve giriyor ama başlamıyor adam felanmı ayarlamam gerek
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Knight online nasıl oynanır? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Knight oyununa nasıl üye olurum?
knayta üye olmak istiyorum ama bir türlü olamıyorum
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Knight online nasıl oynanır?
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Knight oyununa nasıl üye olurum?
![]() | |||||||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
yaaaaaaa ben yükledim üye odum açtım server seçtin bişi çıkyo ora hangi rakamları yazcam söylermisiniz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Kardeş Senin oraya sıralı olmayarak sayılar işaretlemen gerek bunun için mesela 593684 gibi tüm rakamları ullanırsan açılmaz.İlk olarak her zaman 5 ve 9u kullan hemen açılır ama dediğim gibi sıralı kullanma ve hepsini kullanma olmaz yoksa.... Bir diğer arkadaşımızın sorusunun cevabı ise; Official Knight Online World Website - Download Client bu siteden rahatlıkla indireebilirsin..Kolay gelsin..! İyi Oyunlar..!! | |
|
| |
| Misafir |
|
Bu mesaj UnknowN tarafından silinmiştir.
|
![]() |
| Etiketler |
| knight, online, oynanır |
| knayt nasil oynanir, knayt online nasil oynanir, knight nasil oynanir, knight online nasil oynanir, knight online nasil oynanir resimli, |
Knight online nasıl oynanır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 3 Hafta Önce 21:02 |
| Silkroad online oyunu nasıl oynanır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 18-09-2009 17:57 |
| Knight Online Private Serverlar [KONU KAPATILMIŞTIR] | Pwnage | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 04-07-2008 04:08 |
| Frienz Knight Online [KONU KAPATILMIŞTIR] | PiSiK0PATR | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 10-03-2007 13:13 |
| Knight Online 1.453 (Fire Drake Tam Sürüm) [KONU KAPATILMIŞTIR] | PiSiK0PATR | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 13-09-2006 21:11 |