Görev yöneticisi neden açılmıyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-12-2008   #1 (mesaj-linki)
breathness
Görev yöneticisi neden açılmıyor?

PC YE KAÇ KERE FORMAT ATMAMA RAĞMEN, CTRL+ALT+DELETE<<< ye basıpda görev yöneticimi açamıyrum, ""görev yöneticniz, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"""<<gibi ve herahngibri şey yüklerken "" kayıt defteriniz kkayıt edilmedi, yönetciniz tarafından kapatılmışdır"" hatasono veiryor..şi,mdiden teşkkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-12-2008   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Cvp: Görev yöneticimi neden açamıyorum?

"görev yöneticniz, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"

Başlat / Çalıştır / gpedit.msc Yazın
Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / CTRL ALT DELETE Seçenekleri /
Görev Yöneticisi Devreye Kaldır Çift Tıklayın >>>|Yapılandırılmadı| İşaretleyin.

"Kayıt defteriniz kkayıt edilmedi, yönetciniz tarafından kapatılmışdır"

Başlat / Çalıştır / gpedit.msc Yazın
Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Sistem / Kayıt Defteri Düzenleme Araçları Erişimi Engelle / Çift Tıklayın >>>
|Yapılandırılmadı| İşaretleyin.

Eğer Sorun Gitmemişse, Windows XP CD'si Takın Başlat / Çalıştır /
sfc /scannow Yazın.
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
evita83 - avatarı
Cvp: Görev yöneticisi neden açılmıyor?

yukarıdaki işlemi yapasanız sorun çözülmez ama Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / CTRL ALT DELETE Seçenekleri / Görev Yöneticisi Devreye Kaldır Çift Tıklayın >>>|DEVRE DIŞI| İşaretleRSENİZ SORUN ORTADAN KALKACAKTIR... denedim ve düzeldi... bilginize...

Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
görev yöneticimi açamıyorum, görev yöneticisi devreye alma, görev yöneticisini devreye alma, görev yöneticisini devreye almak, kayıt defterini devreye alma,
Görev yöneticisi neden açılmıyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Görev yöneticisi nasıl aktif hale getirilebilir? jets65 Soru-Cevap 3 25-09-2009 18:49
Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 20-09-2009 19:14
Görev yöneticisi ile kayıt defterini açamıyorum, virüs var, yardımcı olur musunuz? 06brk06@win Soru-Cevap 3 17-05-2009 01:19
Windows XKill (Görev Yöneticisi) AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 28-10-2008 02:53
Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor] tanerkaymaz Arşive Kaldırılan Konular 1 26-09-2008 11:59