| | #1 (mesaj-linki) | |
| Görev yöneticisi neden açılmıyor? PC YE KAÇ KERE FORMAT ATMAMA RAĞMEN, CTRL+ALT+DELETE<<< ye basıpda görev yöneticimi açamıyrum, ""görev yöneticniz, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"""<<gibi ve herahngibri şey yüklerken "" kayıt defteriniz kkayıt edilmedi, yönetciniz tarafından kapatılmışdır"" hatasono veiryor..şi,mdiden teşkkürler
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görev yöneticimi neden açamıyorum? "görev yöneticniz, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" Başlat / Çalıştır / gpedit.msc Yazın Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / CTRL ALT DELETE Seçenekleri / Görev Yöneticisi Devreye Kaldır Çift Tıklayın >>>|Yapılandırılmadı| İşaretleyin. "Kayıt defteriniz kkayıt edilmedi, yönetciniz tarafından kapatılmışdır" Başlat / Çalıştır / gpedit.msc Yazın Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Sistem / Kayıt Defteri Düzenleme Araçları Erişimi Engelle / Çift Tıklayın >>>|Yapılandırılmadı| İşaretleyin. Eğer Sorun Gitmemişse, Windows XP CD'si Takın Başlat / Çalıştır / sfc /scannow Yazın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görev yöneticisi neden açılmıyor?
yukarıdaki işlemi yapasanız sorun çözülmez ama Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / CTRL ALT DELETE Seçenekleri / Görev Yöneticisi Devreye Kaldır Çift Tıklayın >>>|DEVRE DIŞI| İşaretleRSENİZ SORUN ORTADAN KALKACAKTIR... denedim ve düzeldi... bilginize... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| görev yöneticimi açamıyorum, görev yöneticisi devreye alma, görev yöneticisini devreye alma, görev yöneticisini devreye almak, kayıt defterini devreye alma, |
Görev yöneticisi neden açılmıyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görev yöneticisi nasıl aktif hale getirilebilir? | jets65 | Soru-Cevap | 3 | 25-09-2009 18:49 |
| Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 20-09-2009 19:14 |
| Görev yöneticisi ile kayıt defterini açamıyorum, virüs var, yardımcı olur musunuz? | 06brk06@win | Soru-Cevap | 3 | 17-05-2009 01:19 |
| Windows XKill (Görev Yöneticisi) | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 28-10-2008 02:53 |
| Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor] | tanerkaymaz | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 26-09-2008 11:59 |