Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Puanım hangi liseye girmeme yeterli olur?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
BENİM 323 PUANIM VAR BEN BU PUANLA HANGİ LİSEYE GİDEBİLİRİM BANA Bİ YARDİMCI OLURSANIZ SEVİNIRIM MESLEK SECIMINDE COK ZORLANIYOM
|
En İyi Cevap ener tarafından gönderildi
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alttaki linkten yararlanınız. 2010 Lise Puanları - 2010 SBS Yerleştirme Lise Taban Puanları | E-Okul Giriş E Okul V Puanınıza göre ilgilendiğiniz liseleri takip ediniz. Okullarınızın ve dersanelerinizin rehberlik bölümlerinden yardım alın. Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
| | Puanım hangi liseye girmeme yeterli olur?#5 (link) | |
| Tinky Winky | Alıntı:
Daha hangi liseye gidebileceğini söylemek için çok erken.Çalışırsan 8.sınıf sbs de daha iyi bir puan alırsın.Sbs puan hesaplamasında 6,7 ve 8.sınıfın ortalaması alınır,ve bu ortalama da 8.sınıfın yüzdesi oldukça büyüktür.Başarılar... | |
| | Puanım hangi liseye girmeme yeterli olur?#7 (link) | |
| Eski Üyelerin Ruhları | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Puanım hangi liseye girmeme yeterli olur? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Konservatuarda oyunculuk okumak için hangi liseye gitmek daha uygundur? | grkemli | Soru-Cevap | 155 | 10 Nisan 2013 20:04 |
| ÖSS'de aldığım puan beden öğretmenliği bölümü için yeterli olur mu? | tahaddi | Soru-Cevap | 21 | 21 Ağustos 2012 23:59 |
| İstediğim liseye puanım yetmediği için giremiyorum, bana yardım eder misiniz? | YASIN PAŞAOĞLU | Soru-Cevap | 4 | 30 Temmuz 2012 17:46 |
| Puanım sağlık meslek lisesine giriş için yeterli olduğu halde neden yerleşemedim? | yeni sağlıkçı | Soru-Cevap | 5 | 14 Ocak 2012 13:12 |
| Öss puanım hangisine göre belli olur? | Fenerliozo | Soru-Cevap | 1 | 15 Temmuz 2009 22:00 |