| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çizimlerimi nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?
MRB. BEN KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİYİM. STİLİST DEĞİLİM YADA KONU ÜZERİNE EĞİTİM ALMADIM AMA İNANILMAZ GÜZEL ÇİZİMLERİM VAR VE BUNLARI DEĞERLENDİRMEK YANİ NAKİTE ÇEVİRMEK İSTİYORUM. İNTERNET ÜZERİNDEN BUNU YAPABİLMEM MÜMKÜNMÜ, YADA KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLAR VARMI? TEŞEKKÜR EDERİM. HOŞÇAKALIN
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çizimleri nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?
Reklamla yada çizim üzerine iş yapan şirketlerle irtibata geç bence Kendine 1 blog yada site aç reklamını yap ...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çizimleri nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?
öncelikle eserlerini insanların beğenisine sunmalısın bunun için bir web sitesi açıp eserlerini tanıtabilir yada bir blog servisinden ücretsiz olarak faydanalabilirsin. (www.blogger.com / Blogcu - Blogcu.com - Ücretsiz Türkçe Blog Servisi) eğer bir nakte dönüştürme olayı gerçekleşicekse bunu en iyi internetten alış veriş sitelerinden yapabilirsin. Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar GittiGidiyor - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi. gibi... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çizimlerimi, değerlendirebilirim, internet, miyim, yapabilir, Üzerinden |
Çizimlerimi nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AÖF sınavsız geçiş yapabilir miyim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 30 | 4 Hafta Önce 19:51 |
| Açıköğretim sınavına internet üzerinden nasıl kayıt olunur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 29-09-2009 13:36 |
| Multiplay Oyunları Internet Üzerinden Oynamak | RuffRyders | Online Oyunlar | 21 | 30-01-2009 22:11 |
| Bir ağacın üzerine isim yazıp, sonra bunu Msn'den nasıl gönderirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 15-12-2008 21:38 |
| Oyunda kurt adamların gelmesini istemiyorsak bunu nasıl yapacağım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 03-12-2008 13:46 |