Çizimlerimi nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Çizimlerimi nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?

MRB. BEN KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİYİM. STİLİST DEĞİLİM YADA KONU ÜZERİNE EĞİTİM ALMADIM AMA İNANILMAZ GÜZEL ÇİZİMLERİM VAR VE BUNLARI DEĞERLENDİRMEK YANİ NAKİTE ÇEVİRMEK İSTİYORUM. İNTERNET ÜZERİNDEN BUNU YAPABİLMEM MÜMKÜNMÜ, YADA KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLAR VARMI? TEŞEKKÜR EDERİM. HOŞÇAKALIN
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-01-2009   #2 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: Çizimleri nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?

Reklamla yada çizim üzerine iş yapan şirketlerle irtibata geç bence Kendine 1 blog yada site aç reklamını yap ...
Eski 21-01-2009   #3 (mesaj-linki)
uchiha itachi - avatarı
Cvp: Çizimleri nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim?

öncelikle eserlerini insanların beğenisine sunmalısın bunun için bir web sitesi açıp eserlerini tanıtabilir yada bir blog servisinden ücretsiz olarak faydanalabilirsin. (www.blogger.com / Blogcu - Blogcu.com - Ücretsiz Türkçe Blog Servisi) eğer bir nakte dönüştürme olayı gerçekleşicekse bunu en iyi internetten alış veriş sitelerinden yapabilirsin.

Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar
GittiGidiyor - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi.

gibi...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çizimlerimi, değerlendirebilirim, internet, miyim, yapabilir, Üzerinden
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çizimlerimi nasıl değerlendirebilirim, bunu internet üzerinden yapabilir miyim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
AÖF sınavsız geçiş yapabilir miyim? Ziyaretçi Soru-Cevap 30 4 Hafta Önce 19:51
Açıköğretim sınavına internet üzerinden nasıl kayıt olunur? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 29-09-2009 13:36
Multiplay Oyunları Internet Üzerinden Oynamak RuffRyders Online Oyunlar 21 30-01-2009 22:11
Bir ağacın üzerine isim yazıp, sonra bunu Msn'den nasıl gönderirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 15-12-2008 21:38
Oyunda kurt adamların gelmesini istemiyorsak bunu nasıl yapacağım? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 03-12-2008 13:46