| | #1 (mesaj-linki) | |
| Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır?
Merhaba Çözebilsekte Çözemesekte En Azından Okuma Zahmetinde Bulunduğunuz İçin Teşekkür Ederim. Sorunum Şu Görev Yöneticisi Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakılmıştır. Aynı Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi İçinde Geçerli Çoğu Forumdaki Yöntemleri Denedim Sonuç Aynı Grup İlkesi'ndeki Bütün Ayarları Yaptım Yine Olmadı. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır?
Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi açılmıyor,Lütfen biraz yardımcı olursanız memnun olurum
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Regedit(Kayıt Defteri)Açılmıyor ve görev yöneticiside açılmıyor
Regedit açmak istediğim zaman (başlat-çalıştır-regedit) windows tarafından bulunamıyor diyor ve açılmıyor ![]() görev yöneticisi çalıştırdan açmaya kalktığımda aynı hata ama ctrl alt del yapınca hiçbişi görev çubuğundan yapıncada hiçbirşey olmuyor YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Plus! için Ek Seçenekler, Kayıt Defteri Ayarları | ahmetgns | Messenger Plus! | 8 | 23-09-2009 01:22 |
| Windows XKill (Görev Yöneticisi) | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 28-10-2008 02:53 |
| Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor] | tanerkaymaz | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 26-09-2008 11:59 |
| Nur Yoldaş - Defteri Divanımız | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:13 |
| Veresiye Defteri 3.0.0.1 | ahmetseydi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 06-07-2008 19:22 |