| | #1 (mesaj-linki) | |
| Samsung e250 marka telefona müzik nasıl yüklenir?
YENİ TELEFON aldım samsung e 250 telefona müzik yüklemek istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz TELEFONLA SİDİ YADA KABLO GELMEDİ NAPABİLİRİM Son Düzenleyen SEDEPH; 08-03-2009 @ 00:16. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung e250 marka telefonuma nasıl şarkı yükleyebilirim.
Telefonunuzla size gelen CD yi bilgisayarınıza yükledikten sonra telefonunuzu ara kablosunu kullanarak bilgisayara bağlayıp istediğiniz şarkıyı telefonunuza yükleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullandığınızın operatörlerin de kendilerine özel müzik indirme kampanyaları mevcut..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung e250 marka telefonuma nasıl şarkı yükleyebilirim.Micro SD hafıza kartın varsa PC den ona atıp telefonunda kullanabilirsin... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung e250 marka telefona müzik nasıl yüklenir?
yaa ama bana cd felan vermediler dediler ki bilgisayarda bluetooth var artık ondan gönderebilirsin dediler ama çalıştıramadım onu nasıl yapıcam???
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung e250 marka telefona müzik nasıl yüklenir? pc de bluetııth programı olması lazım onla yüklenio
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
telefonla sana küçük bi bellek kartı vermiş olmaları lazım herhangibir telefoncudan bu bellek kartının adaptorunu alabilirsin aldıktan sonra kartı adaptöre sok ve adaptöru de kasada ms yazan bir giriş var oraya yerleştir sonra bilgisayarıma gir orda çıkarılabilir disk var bellek kartın orda onu açıp istediğin müziği içine atabilirsin
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
neden şarkı indiremiyorum | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
AYNEN YAPIYOM BENDE AMA DİSK YAZILMAYA KARŞI KORUMALI DİYOR
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Samsung e250 marka telefona müzik nasıl yüklenir? PC AYARLARIYLAMI İLGİLİ.NE YAPMAM GEREKİYOR HAFIZA KARTINI AALDIĞIM YERDEN 3 ŞARKI ATTILAR ONLARI DA SİLEMİYORM
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| e250, marka, müzik, samsung, telefona, yüklenir |
| samsung e250 sarki yukleme, samsung e250 ye nasil muzik atilir, telefona nasil internet yuklenir, |
Samsung e250 marka telefona müzik nasıl yüklenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E250 model telefona hafıza kartından oyun nasıl yüklenir? | e250 | Soru-Cevap | 3 | 3 Hafta Önce 16:39 |
| Samsung e250 telefona reset nasıl atılır? | enes42 | Soru-Cevap | 3 | 02-10-2009 19:27 |
| Nokia 5320 telefona Türkçe dil seçeneği nasıl yüklenir? | Arturius | Soru-Cevap | 3 | 13-08-2009 11:31 |
| Telefona nasıl tema yüklenir? | tuba kale | Soru-Cevap | 1 | 04-07-2009 18:44 |
| CUWAN marka telefona Kur'an-ı Kerim programı nasıl yükleyebilirim? | HasanV_42 | Soru-Cevap | 1 | 29-06-2009 13:47 |