Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-03-2009   #1 (mesaj-linki)
perihan
Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim?

mrb ben 8.sınıftayım eşit ağırlığı okumak istiyorum.fakat daha kararlı değilim o yüzden hangi mesleği seçeceğime de kara veremiyorum.ve bunun hayatımda zorluk yaşayacağım gibi me geliyor.sizce ne yapmalıyım...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-03-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim?

Bir rehber öğretmene başvurarak gerekli testlerden sonra sonuca göre size en iyi şekilde yardımcı olabilir.
Eski 21-03-2009   #3 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim?

Bilgisayar proğramcılığı. (Örgün eğitim)
2 yıllık bitirsen bile sağlam bir yerden birde alanında uzmanlaşabileceğin bir sertifika aldınmı ömür boyu rahat geçinirsin.
Eski 24-05-2009   #4 (mesaj-linki)
tehlik3 - avatarı
Sizce hangi bölümü seçmeliyim?

Arkadaşlar bu sene 11.sınıfa geçecem de sizce hangi bölümü seçmeliyim web programcışığı mı?
Eski 24-05-2009   #5 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Sizce hangi bölümü seçmeliyim?

Gelecekte yapmak istediğiniz meslek ne ise hangi bölümden giriliyorsa ona göre bir seçim yapmalısınız diye düşünüyorum.Ancak En iyi fikir olarak okul rehberlik birimine başvurmanızı tavsiye ederim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kız meslek lisesinde okuyorum, hangi bölümü seçmeliyim? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 2 Hafta Önce 20:49
Hangi üniversitelerde sağlık yönetimi bölümü vardır? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 4 Hafta Önce 21:23
Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü için kaç ham puan gereklidir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 14-09-2009 14:47
Marmara Üniversitesi özel yetenek bölümü için gerekli olan puan kaçtır? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 18-04-2009 14:11
Hangi telefonu seçmeliyim? aykutG Soru-Cevap 1 20-03-2009 11:29