| | #1 (mesaj-linki) | |
| Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim?
mrb ben 8.sınıftayım eşit ağırlığı okumak istiyorum.fakat daha kararlı değilim o yüzden hangi mesleği seçeceğime de kara veremiyorum.ve bunun hayatımda zorluk yaşayacağım gibi me geliyor.sizce ne yapmalıyım...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim? Bir rehber öğretmene başvurarak gerekli testlerden sonra sonuca göre size en iyi şekilde yardımcı olabilir. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim?
Bilgisayar proğramcılığı. (Örgün eğitim) 2 yıllık bitirsen bile sağlam bir yerden birde alanında uzmanlaşabileceğin bir sertifika aldınmı ömür boyu rahat geçinirsin. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Sizce hangi bölümü seçmeliyim?
Arkadaşlar bu sene 11.sınıfa geçecem de sizce hangi bölümü seçmeliyim web programcışığı mı?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizce hangi bölümü seçmeliyim?
Gelecekte yapmak istediğiniz meslek ne ise hangi bölümden giriliyorsa ona göre bir seçim yapmalısınız diye düşünüyorum.Ancak En iyi fikir olarak okul rehberlik birimine başvurmanızı tavsiye ederim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Geleceğim için hangi bölümü seçmeliyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kız meslek lisesinde okuyorum, hangi bölümü seçmeliyim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 2 Hafta Önce 20:49 |
| Hangi üniversitelerde sağlık yönetimi bölümü vardır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 21:23 |
| Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü için kaç ham puan gereklidir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 14-09-2009 14:47 |
| Marmara Üniversitesi özel yetenek bölümü için gerekli olan puan kaçtır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 18-04-2009 14:11 |
| Hangi telefonu seçmeliyim? | aykutG | Soru-Cevap | 1 | 20-03-2009 11:29 |