Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-04-2009   #1 (mesaj-linki)
mavi
Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim?

nereye bastım bilmiyorum ama mk arama sayfası ve google gizlilik diye bir sayfa açılıyo normal google sayfasına dönüyorum tekrar girdiğimde yine gizlilik sayfası açılıyor.normal google nasıl dönebilirim

Son Düzenleyen MeLL; 20-04-2009 @ 13:56.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-04-2009   #2 (mesaj-linki)
MeLL - avatarı
Cvp: Google' ı nasıl açılış sayfası yapabilirim?

mavi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nereye bastım bilmiyorum ama mk arama sayfası ve google gizlilik diye bir sayfa açılıyo normal google sayfasına dönüyorum tekrar girdiğimde yine gizlilik sayfası açılıyor.normal google nasıl dönebilirim

Herhalde Tarayıcı Arayüz olarak; Internet Explorer kullanıyorsunuz.

Masaüstündeki 'Internet Explorer' kısa yolu üzerine gelin.Mouse'un sağ tuşuna basın.'Özellikler' e tıklatın.Açılan pencerede;
Giriş sayfası başlıklı kutucuğa 'http://www.google.com' yazın."Tamam" butonuna bastığınızda tekrardan ilk açılış sayfanız google ana sayfa olacaktır.
Eski 23-05-2009   #3 (mesaj-linki)
yok
google ana sayfa nasıl yapılır

ilk interneti açtığımızda google sayfasından önce ne arasam net çıkıyor sonra google sayfasını aradan buluyorduk.İlk google sayfasınınnaçılmasını nasıl yapacağız
Eski 23-05-2009   #4 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı
Cvp: google ana sayfa nasıl yapılır

yok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilk interneti açtığımızda google sayfasından önce ne arasam net çıkıyor sonra google sayfasını aradan buluyorduk.İlk google sayfasınınnaçılmasını nasıl yapacağız
Internet Explorer Açılış Sayfası Kitlenmesi ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 02-08-2009   #5 (mesaj-linki)
SORAN
Google'yi nasıl ana sayfa yaparım?

araçlar kısmından internet seçeneklerinden adresi Google olarak değiştiremiyorum çünkü orası aktif değil ne yapabilirim
Eski 02-08-2009   #6 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Google'yi nasıl ana sayfa yaparım?

SORAN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
araçlar kısmından internet seçeneklerinden adresi Google olarak değiştiremiyorum çünkü orası aktif değil ne yapabilirim
nternet Explorer Kullananlar

1. İnternet Explorerı açın
2. Yukarıdaki Araçlar'a tıklayın
3. internet araçları'nı seçin
4. Gelen pencerenin üzerinde Genel bölümünde olmalısınız. değilseniz genel sekmesine tıklayın.
5. Giriş sayfası kısmında Adres bölümüne "http://www.google.com/" yazın. "Tamam" butonuna basıp çıkın.

Tamamdır, artık google ana sayfanız oldu.

Eğer yukarıdaki işlemler ile Internet Explorerınızın başlangıç sayfasını google yapamadıysanız aşağıdaki dosyayı indirin.
Dosyayı indirdikten sonra çalıştırın, size sorulan soruya evet "yes" deyin.
Dosyayı indir

Dosyayı indirirken sorun yaşıyorsanız, linke sağ tuşla tıklayıp "farklı kaydet" seçeneği ile masa üstüne kaydedin ve oradan çalıştırın.

Firefox Kullananlar

1. Firefox'u açın.
2. Yukarıdan Araçlar'a tıklayın.
3. Seçenekler'e tıklayın.
4. Gelen pencerede Konum bölümüne "http://www.google.com/" yazın. "Tamam" butonuna basıp çıkın.

Tamamdır, artık google ana sayfanız oldu.
kaynak
Eski 06-08-2009   #7 (mesaj-linki)
Coşkun11 - avatarı
Google'ı nasıl başlangıç sayfası yaparım?

arkadaşlar ben intenete girince google geliyrdu şimdi başka site geliyr ve ben bunu düzeltemiyrm yani araçlardan girip internet seçenkelrinden düzeltilmyr orada tıklanaca bişey yk elle geçirmiş diym size ne yapmam lazım........
Eski 06-08-2009   #8 (mesaj-linki)
Rower - avatarı
Cvp: Google'ı nasıl başlangıç sayfası yaparım?

Coşkun11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben intenete girince google geliyrdu şimdi başka site geliyr ve ben bunu düzeltemiyrm yani araçlardan girip internet seçenkelrinden düzeltilmyr orada tıklanaca bişey yk elle geçirmiş diym size ne yapmam lazım........

Alıntı:
Başlat > Çalıştır > Regedit
HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel
Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin Veya ordaki Değer 1 ise 0 Olarak Değiştirin Sorun Çözülecektir daha sonra IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındaki kilidin kalktığını göreceksiniz...
Deneyin belki çözüm olabilir.
Eski 06-08-2009   #9 (mesaj-linki)
Coşkun11 - avatarı
Cvp: Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim?

çokk saolunn olduu
Eski 15-08-2009   #10 (mesaj-linki)
Coşkun11 - avatarı
İnternet giriş sayfamı nasıl google'ye ayarlayabilirim?

arkadaŞLAR BEN internte girince google gelmiyr başka site gelir o site adresini değiştirecek yeri elegeçirmiş gibi diyim size yani ordan değiştirilmiyr .....ne yapmam gerrekkkkkkk
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılış, googleı, sayfası, yapabilirim
google acilis sayfasi yap, google ana sayfa nasil yapilir, google giris sayfasi nasil yapilir, google nasil ana sayfa yapilir, googleyi giris sayfasi yap,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Explorer açılış sayfası nasıl değiştirilir? aziz paç Soru-Cevap 6 1 Gün Önce 16:40
İnternet giriş sayfası kullanım dışı, nasıl düzeltebilirim? Ziyaretçi umur Soru-Cevap 2 19-09-2009 23:56
Web sayfası nasıl yapılır? Ziyaretçi BUSEE Soru-Cevap 5 14-09-2009 21:56
Swishmaxta yükleniyor sayfası nasıl oluşturabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 28-12-2008 22:28
Internet Explorer Açılış Sayfası Kitlenmesi ve Çözümü tetradox_44 PC/Internet Teknik Destek 0 06-11-2008 01:42