Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Explorer açılış sayfası nasıl değiştirilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
internet explorer açılş sayfası donması
|
En İyi Cevap woltaj tarafından gönderildi
| nternet Expolerer sayfamı değiştirmek istiyorum ama aşağıdaki resimdeki gibi, giriş sayfasını değiştirme yeri pasif durumda ve giriş sayfasını değiştiremiyorum. Nasıl değiştirebilirim? ![]() ÇÖZÜM Windows tuşu+R tuşuna basarak veya Başlat-çalıştır tıklayarak çalıştır penceresini açalım. Gelen pencereye gpedit.msc yazıp tamam'a tıklayalım. ![]() Açılan Grup İlkesi yönetim konsolundan "Kullanıcı Yapılandırması - Yönetim Şablonları - Windows bileşenleri - internet Explorer" dalını resimdeki seçelim ve sağ taraftan "Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar" simgesini seçelim. ![]() Açılan pencereden Devre Dışı seçerek Tamam'a tıklayalım. ![]() Problem çözülmüştür. Alıntı |
| | Explorer açılış sayfası nasıl değiştirilir?#2 (link) |
| ..Forget Me Not.. |
İnceleyiniz Internet Explorer Açılış Sayfası Kitlenmesi ve Çözümü Açılış sayfası yapmak için Masaüstündeki 'Internet Explorer' kısa yolu üzerine gelin.Mouse'un sağ tuşuna basın.'Özellikler' e tıklatın.Açılan pencerede; Giriş sayfası başlıklı kutucuğa 'http://www.google.com' yazın."Tamam" butonuna bastığınızda tekrardan ilk açılış sayfanız google ana sayfa olacaktır. |
| | Explorer açılış sayfası nasıl değiştirilir?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
Başlat > Çalıştır > Regedit HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin Veya ordaki Değer 1 ise 0 Olarak Değiştirin Sorun Çözülecektir daha sonra IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındaki kilidin kalktığını göreceksiniz... |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
| Explorer açılış sayfası nasıl değiştirilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim? | mavi | Soru-Cevap | 491 | 9 Mayıs 2013 16:22 |
| Internet Explorer Açılış Sayfası Kitlenmesi ve Çözümü | tetradox_44 | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 4 Aralık 2010 09:15 |
| Ip adresi nasıl değiştirilir? | musty1225 | Soru-Cevap | 8 | 12 Şubat 2010 23:10 |
| Sitenin açılış sayfası olarak eklenmesi için kod var mı? | uzman1991 | Soru-Cevap | 0 | 29 Mayıs 2009 20:46 |
| Explorer Açılış Sayfanızı Kurtarın (StartPage Guard Download v2.52) | hellboys | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 21 Aralık 2006 00:23 |