| | #1 (mesaj-linki) | |
| JavaScript nasıl aktif hale getirilir ?
arkadaslar oynadığım bi browser oyunda 2 gun oncesine dek giriyordu ama bugun girmedi ve şu yazı çıktı;Bu oyun çalışmak için JavaScripte ihtiyaç duyar. Lütfen KingsAge oynamak için aktif hale getiriniz. Aksi takdirde kayıt olamaz ve giriş yapamazsınız.lütfen yardımcı olun nasıl aktif hale gelir cvplarınızı bekliorm ...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: JavaScript nasıl aktif hale getirilir ? Java Scripti Etkinleştirme
Kullanıcı Betiklerinin Opera İçerisine Kurulumu Java Betiklerini Opera içerisine kurmak için aşağıdaki yolları izleyeceğiz. 1. Adım : Bilgisayarınızdaki herhangi bir yere yeni bir klasör yaratın.(Örneğin kolay ulaşmak için bu klasörü c:\program files\opera\ klasörü içerisine oluşturabilirsiniz.Klasörün ismini "userjs" olarak değiştirin.(klasör ismini istediğiniz şekilde verebilirsiniz) ![]() 2. Adım :Java betiklerinizi bu kalsör içerisine kopyalayınız. ![]() 3. Adım : Opera'yı açın ve aşğıdaki yolu izleyerek yukarıda oluşturduğumuz yeni klasörü tanımlayınız. Araçlar==>Tercihler==>Gelişmiş==>İçerik==>Java script seçenekleri==>Kullanıcı java script dosyaları==Seç[Tıklayarak yukarıdaki tanımladığımız klasörü buluyoruz] ve Tamam deyip bu ayarları kapatıyoruz. ![]() 4. Adım : Opera'yı yeniden başlatıyoruz. Böylece java betikleri kurulmuş ve kullanıma hazır hale gelmiş olacaktır. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: JavaScript nasıl aktif hale getirilir ?
ya yapamıyorum başka bir yolu yok mu? çok uzun hemde olmuyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: JavaScript nasıl aktif hale getirilir ?
olmuyor başka yokmu??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| aktif, getirilir, hale, javascript |
| javascript aktiflestirme, |
JavaScript nasıl aktif hale getirilir ? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msn adresim iptal olmuş; tekrar nasıl aktif edebilirim? | bozbeyi_60 | Soru-Cevap | 3 | 22-09-2009 23:04 |
| Fosil yakıtlar işlenerek kullanılacak hale nasıl getirilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 09-04-2009 23:10 |
| Messenger konuşma penceresi sembolleri kayboldu, nasıl geri getirilir? | Tınmaz Melaike | Soru-Cevap | 4 | 15-02-2009 01:00 |
| MSN Space'deki sağ tık kilidini nasıl aktif ederim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14-11-2008 13:06 |
| Aktif - Aktif Nedir - Aktif Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 26-02-2008 10:31 |