| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarı belirlenen saatlerde açıp kapatmak için program var mı?
evdeki bilgisayarı belirlenen saatlerde açılıp kapanması için bi program arıyorum arşivimde vardı ama bulamadım isminide hatırlamıyorum bana gerekli olan şu arkadaşlar yaz geldi yeğenim gelecek ve sürekli bilgisayarın başında olmasını istemiyoruz mesela saat 13:00 ile 16:00 arası bilgisayarı ayarlıyacam ve açabilecek onun dışında açılması istendiğinde şifre istiyecek şifre girilmeden açılmayacak yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarı belirlenen saatlerde açıp kapatmak için program var mı?
Bilgisayarınızın belirlediğiniz zamanda kendiliğinden kapanmasını ister miydiniz? Auto Power-on and Shut-down tipik bir shutdown yazılımı fakat shutdown işlemine getirdiği geniş "özelleştirilebilirlik" Auto Power-on and Shut-down'yı benzerlerinden üstün bir noktaya taşıyor. Temel olarak yazılımın işlevi; bilgisayarınızı belirlediğiniz zamanda / zaman frekansında, herhangi bir sistem diyalog penceresini ekrana getirmeden, otomatik olarak kapatmak. Bunun yanında yazılım sadece kapatma (shutdown) işlemini değil, sistemi yeniden başlatma (reboot), Windows açılış ekranına dönme (Logoff), sadece alarm verme ve sadece belirlediğiniz bir programı çalıştırma gibi işlevleri de yerine getiriyor Download / İndir Üreticinin İnternet Sitesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açıp, belirlenen, bilgisayarı, kapatmak, program, saatlerde |
Bilgisayarı belirlenen saatlerde açıp kapatmak için program var mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri | kompetankedi | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 241 | 3 Hafta Önce 02:55 |
| k750i ve 6600 için casus program var mı? | alican-52 | Soru-Cevap | 1 | 21-01-2009 22:03 |
| Webcam görüntülerini kaydeden, bilgisayarı kasmayan en iyi program hangisidir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 14-12-2008 14:30 |
| CommWarrior ve Cabir Virüsü için Program | umut_589 | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 06-11-2008 16:50 |
| MSN Messenger için bazı program ve içerikler bir arada | -magic- | Arşive Kaldırılan Konular | 8 | 20-10-2006 15:21 |