| | #1 (mesaj-linki) | |
| Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar leptop ıma format attım daha sonra eksik olan driverleri yükledim ama fn tusu f2 den f5 e kadr işlem görmüyor sizce nasıl cözebilirm bu sorunu cıkmadım işin içinde.. S
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur mus
yardımcı olacak kimse yok mu....? yardımcı olcak kmse yokmu yha...?... Son Düzenleyen delalim21; 12-06-2009 @ 20:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur mus
laptopun tuslari kafayi yedi yazi yerine rakam yaziyor bazilari degisik h6arf yaziyor yardim edin
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
beyler bendede şole bir hata var bir harfe basıorum 3 karakter yazıor yardım edin ***
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| attıktan, çalışmıyor, format, klavye, laptopa, musunuz, olur, tuşları, yardımcı |
| fn f5 tusu nasil calisir, klavye tuslari, |
Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 1 Hafta Önce 18:44 |
| 25 haftalık gebeyim, bebeğimle ilgili bazı sorunlar var, yardımcı olur musunuz? | TÜRKAN | Soru-Cevap | 22 | 16-10-2009 23:17 |
| Format atarken sorun yaşadım, yardımcı olur musunuz? | Üzgün | Soru-Cevap | 9 | 05-10-2009 15:04 |
| Format attıktan sonra 'Cumputer Name' kısmına ne yazmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 31-01-2009 15:56 |
| 2009 Msn kurdum çalışmıyor, yardımcı olur musunuz? | Eylüll | Soru-Cevap | 3 | 06-01-2009 12:43 |