Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-06-2009   #1 (mesaj-linki)
delalim21 - avatarı
Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar leptop ıma format attım daha sonra eksik olan driverleri yükledim ama fn tusu f2 den f5 e kadr işlem görmüyor sizce nasıl cözebilirm bu sorunu cıkmadım işin içinde..S
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-06-2009   #2 (mesaj-linki)
delalim21 - avatarı
Cvp: Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur mus

yardımcı olacak kimse yok mu....?

yardımcı olcak kmse yokmu yha...?...

Son Düzenleyen delalim21; 12-06-2009 @ 20:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 14-10-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur mus

laptopun tuslari kafayi yedi yazi yerine rakam yaziyor bazilari degisik h6arf yaziyor yardim edin
Eski 14-10-2009   #4 (mesaj-linki)
ThinkerBeLL - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
laptopun tuslari kafayi yedi yazi yerine rakam yaziyor bazilari degisik h6arf yaziyor yardim edin
Numlock tuşunu kapatın. Bazı laptop'larda bağımsız çalışır, bazılarında ise Fn tuşuyla beraber basılması gerekir. Deneyin; ya sadece Numlock tuşuna veya Fn+Numlock (kimi klavyelerde NumLk olarak yazar) beraber basarak kapatın. Klavye normal haline dönecektir.
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir

beyler bendede şole bir hata var bir harfe basıorum 3 karakter yazıor yardım edin ***
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
attıktan, çalışmıyor, format, klavye, laptopa, musunuz, olur, tuşları, yardımcı
fn f5 tusu nasil calisir, klavye tuslari,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Laptop'a format attıktan sonra bazı klavye tuşları çalışmıyor, yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 1 Hafta Önce 18:44
25 haftalık gebeyim, bebeğimle ilgili bazı sorunlar var, yardımcı olur musunuz? TÜRKAN Soru-Cevap 22 16-10-2009 23:17
Format atarken sorun yaşadım, yardımcı olur musunuz? Üzgün Soru-Cevap 9 05-10-2009 15:04
Format attıktan sonra 'Cumputer Name' kısmına ne yazmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 31-01-2009 15:56
2009 Msn kurdum çalışmıyor, yardımcı olur musunuz? Eylüll Soru-Cevap 3 06-01-2009 12:43