| | #11 (mesaj-linki) |
|
ya bence sevdiğiniz bir şarkı açın sonra mesajlaşacak birini bulun
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
|
canım cok sıkılıo ne yapmalıyım kendıme zarar vermekten korkuyorum g gercekten cok kotuyum biri yardım etsin lütfeen | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
|
canım sıkılıyor neyapsam diyenleeeeer bence mesajlaşak birini bulun birde sevdiğiniz şarkı açın
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | ||||
| |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Pc'de sıkılıyorum, başka neler yapabilirim?
artık msn - face falan kesmio sıkılıyorum.. pc de deişik birşeyler yapanlar banada söylesinler bende uğraşiyim
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #17 (mesaj-linki) |
|
kate bush-wow dınle rahatla ben rahatlıyom ve canımın sıkıntısı gecıo xD dınleyın ve tskrlerınızı beklıom | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
|
sıkılıyorum hep ya nolursunuz yardım edin
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
|
Sitemizin üst bölümünde yer alan arama motoruna ilgilendiğiniz konuyu yazın (Karikatür, Manzara resmi, İngiltere, Fransa, Bodrum, Müzeler, Bebek resimleri, Yemek tarifleri, Ev ekonomisi, Otomobiller, Fıkralar, Şiirler, Şarkı Sözleri, ilgilendiğiniz mesleğin adı vb.) Çok sayıda mesaja ulaşacaksınız, isterseniz bu arada müzik de açarsınız, bence güzel vakit geçirebilirsiniz. Ya da bugün 29 Ekim kutlamaları var gün boyu, hatta akşam saatlerinde de. Tercih sizin. | |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
|
bnce uymak kitapokumakiyi olurarkadaşlarınlagezmeksevgilinle el eleyürümekiyiyolur bnce
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| canım, sıkılıyor, İnternette | canm sklyo, canm sklyor, internette hersey, internette ne yapayim, internette ne yapmaliyim, |
İnternette canım sıkılıyor, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İnternette Herşeyin Bedavası | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 6 | 04-12-2009 17:56 |
| İnternette Radyo/Tv seyretmek | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 17-09-2009 20:23 |
| Kayahan - Canım Sıkılıyor | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 03:09 |
| İnternette Tarayıcı Savaşı | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 22-02-2008 16:16 |
| Dosyalarınızı İnternette Tutun | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 01-05-2006 22:25 |