Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2009   #1 (mesaj-linki)
CERTOREN
Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?

DEVLETTEKİ BİR GENEL LİSEDEN HAZIRLIK SINIFI BULUNAN ÖZEL ANADOLU LİSESİNE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-06-2009   #2 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?

CERTOREN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
DEVLETTEKİ BİR GENEL LİSEDEN HAZIRLIK SINIFI BULUNAN ÖZEL ANADOLU LİSESİNE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM
Bildiğim Kadarıyla Kayıt Yaptırdıysan Kaydını Okul Başladıktan Sonra Yapabilirsin Ama Bunu İçin Milli Eğitim Müdürlüğüne Danış...
Eski 29-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?

Hiçbir şekilde devlet okullarından (Meslek liseleri, Anadolu Meslek liseleri, Düz liseler vb.) Anadolu liselerine geçiş yapılamıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca yasak. Sadece Anadolu liselerine denk okullardan geçiş sağlanıyor.(Anadolu Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Anadolu Öğretmen, Polis Koleji ve Askeri liseler.)
Eski 08-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
özel liselerden anadolu liselerine geçiş

KIZIMDÜZLİSEDE OKUYOR 9 SINIFTA 8.SINIFTA COKİYİ PUANLAMISI ACABA NOTDEĞERLERİNLE ANADOLU OKULLARINA GEÇİŞ YAPABİRMİ
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir

ben anadolu teknik lisesinde okuyorum 9. sınıfım sağlık meslek liseisne yad anadalu ğretmen liseisne geçiş yapa bilirmiyom
Eski 2 Hafta Önce   #6 (mesaj-linki)
Daisy-BT - avatarı
Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
KIZIMDÜZLİSEDE OKUYOR 9 SINIFTA 8.SINIFTA COKİYİ PUANLAMISI ACABA NOTDEĞERLERİNLE ANADOLU OKULLARINA GEÇİŞ YAPABİRMİ
ben anadolu teknik lisesinde okuyorum 9. sınıfım sağlık meslek liseisne yad anadalu ğretmen liseisne geçiş yapa bilirmiyom
Okullar arasında geçiş, ancak denklik varsa mümkündür. Sınavla girilen okullara düz liselerden geçiş yapılamaz. Bir Anadolu Lisesini kazanmışsanız ve şehir değiştiriyorsanız yeni adres bilgileriniz ve velinizin başvusuyla yeni taşındığınız ildeki Anadolu Lisesine geçebilirsiniz, ama bildiğim kadarıyla bunda da sıralama, puan vb önemlidir.
Meslek liselerinde denklik ve geçiş için Okulunuzun öğrenci işlerine danışınız.
Eski 6 Gün Önce   #7 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?

benim puanım anadolu lisesine yetiyo ama yetenleri ben tercih yapmadım şimdi 9.sınıftayım sbs puanımın yettiği okula geçiş yapabilir miyim?
Eski 6 Gün Önce   #8 (mesaj-linki)
Daisy-BT - avatarı

benim puanım anadolu lisesine yetiyo ama yetenleri ben tercih yapmadım şimdi 9.sınıftayım sbs puanımın yettiği okula geçiş yapabilir miyim?
Okullar arasında geçiş, ancak denklik varsa mümkündür. Sınavla girilen okullara düz liselerden geçiş yapılamaz. Bir Anadolu Lisesini kazanmışsanız ve şehir değiştiriyorsanız yeni adres bilgileriniz ve velinizin başvusuyla yeni taşındığınız ildeki Anadolu Lisesine geçebilirsiniz, ama bildiğim kadarıyla bunda da sıralama, puan vb önemlidir.
Meslek liselerinde denklik ve geçiş için Okulunuzun öğrenci işlerine danışınız.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
anadolu, geçiş, genel, hazırlık, liseden, lisesine, olan, sınıfı, yapılabilir, Özel
duz liseden anadoluya gecis var mi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Genel liseden meslek lisesine geçiş yapılabilir mi? güzel kız --nAz Soru-Cevap 35 6 Gün Önce 22:34
Anadolu meslek lisesinden sağlık meslek lisesine geçiş yapılabilir mi? asdfghjklşşi Soru-Cevap 15 3 Hafta Önce 13:16
Düz liseden Anadolu lisesine geçiş koşulları hakkında bilgi verir misiniz? Misafir Soru-Cevap 2 3 Hafta Önce 17:50
Düz liseden meslek lisesine geçiş nasıl olmaktadır? ESRA GEDİK Soru-Cevap 2 26-09-2009 13:32
Anadolu ticaret meslek lisesinden kız meslek lisesine geçiş nasıl yapılır? gözdee Soru-Cevap 3 17-09-2009 21:51