| | #1 (mesaj-linki) | |
| Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?
DEVLETTEKİ BİR GENEL LİSEDEN HAZIRLIK SINIFI BULUNAN ÖZEL ANADOLU LİSESİNE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?
Hiçbir şekilde devlet okullarından (Meslek liseleri, Anadolu Meslek liseleri, Düz liseler vb.) Anadolu liselerine geçiş yapılamıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca yasak. Sadece Anadolu liselerine denk okullardan geçiş sağlanıyor.(Anadolu Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Anadolu Öğretmen, Polis Koleji ve Askeri liseler.)
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?
KIZIMDÜZLİSEDE OKUYOR 9 SINIFTA 8.SINIFTA COKİYİ PUANLAMISI ACABA NOTDEĞERLERİNLE ANADOLU OKULLARINA GEÇİŞ YAPABİRMİ | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben anadolu teknik lisesinde okuyorum 9. sınıfım sağlık meslek liseisne yad anadalu ğretmen liseisne geçiş yapa bilirmiyom
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?
Meslek liselerinde denklik ve geçiş için Okulunuzun öğrenci işlerine danışınız. | |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi?
benim puanım anadolu lisesine yetiyo ama yetenleri ben tercih yapmadım şimdi 9.sınıftayım sbs puanımın yettiği okula geçiş yapabilir miyim?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Meslek liselerinde denklik ve geçiş için Okulunuzun öğrenci işlerine danışınız. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| anadolu, geçiş, genel, hazırlık, liseden, lisesine, olan, sınıfı, yapılabilir, Özel |
| duz liseden anadoluya gecis var mi, |
Genel liseden hazırlık sınıfı olan özel Anadolu lisesine geçiş yapılabilir mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Genel liseden meslek lisesine geçiş yapılabilir mi? | güzel kız --nAz | Soru-Cevap | 35 | 6 Gün Önce 22:34 |
| Anadolu meslek lisesinden sağlık meslek lisesine geçiş yapılabilir mi? | asdfghjklşşi | Soru-Cevap | 15 | 3 Hafta Önce 13:16 |
| Düz liseden Anadolu lisesine geçiş koşulları hakkında bilgi verir misiniz? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 3 Hafta Önce 17:50 |
| Düz liseden meslek lisesine geçiş nasıl olmaktadır? | ESRA GEDİK | Soru-Cevap | 2 | 26-09-2009 13:32 |
| Anadolu ticaret meslek lisesinden kız meslek lisesine geçiş nasıl yapılır? | gözdee | Soru-Cevap | 3 | 17-09-2009 21:51 |