Formattan sonra bilgisayarı hızlandıran program nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap | Flash Chat | MK Blog
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2009   #1 (mesaj-linki)
Cevaplanmadı: Formattan sonra bilgisayarı hızlandıran program nedir?

ben dun bılgısayarı format atılsın dıye bılgısayarcıya goturdum atıldı ama cok yavas ya eskı FORTMAT ATILDIGINDA kullandıgım çok ıyı ıdı Internet Explorer 8 dı şimdi degıstı msn falan da degıstı

dun degıstırmeye calıştım Internet Explorer 8'e gerı donderıyım dedım olmadı kuzenımde geldı oda sahte dedı anca ınternetten bı program var onla ındırebılırsın dedı ama ne oldugunu demedı acaba o program nedır
  Facebook'ta Paylaş Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-10-2009   #2 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: Formattan sonra bilgisayarı hızlandıran program nedir?

Göreceli bir cevap vericem;

Bu soruna yönledirme yapamam ancak tahmin yöntemiyle:

- Formattan sonra yuklenen yazılımlardan (Anti virüs vb)
- Formatı atan kişinin bios ayarlarında oynama yapması..
- Formatı atan kişinin sizin bilginiz haricinde donanımızda değişiklik yapması (işlemci değiştirme vb)

Çünkü normalde format yiyen bir cihaz tam tersine daha hızlı çalışır. Çünki sıfırlanır extra yuklenmiş registry de şişmiş program artıklarından arınmıştır. Sizde bu durum böyle olmadığına göre yukarda saydığım seceneklerden biri sizde olmalı..
  Facebook'ta Paylaş Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayarı, formattan, hızlandıran, nedir, program | bilgisayar hizlandiran program, bilgisayar programi nedir, bilgisayari hizlandiran program,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Formattan sonra bilgisayarı hızlandıran program nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayarı belirlenen saatlerde açıp kapatmak için program var mı? riddle1678 Soru-Cevap 2 1 Hafta Önce 13:03
Formattan sonra kaybolan dosyalarımı nasıl geri getirebilirim? davut1191 Soru-Cevap 20 05-01-2010 00:27
Formattan sonra görüntü ve ses kayboldu, yardım eder misiniz? LUTFEN HELP ME Soru-Cevap 6 06-12-2009 18:00
Formattan sonra özel klasörlere ulaşılamıyor olmasının sebebi ve çözümü nedir? -AVALANCHE- Soru-Cevap 5 23-06-2009 02:34
Webcam görüntülerini kaydeden, bilgisayarı kasmayan en iyi program hangisidir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 14-12-2008 14:30