Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Mozilla'da sayfa büyütme küçültme sorunu neden olur, çözümü nedir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
dün mozillada bi oyuna girerken ctrl scroll la ekranı küçültmüştüm. bugün aynı oyuna girdim ve ctrl scroll ters yönle büyüttüm ekranı ama sayfayı yenilediimde ya da başka bi sayfa açtığımda eski küçük haline dönüyo :/ nası düzeltebilriim?
|
En İyi Cevap ReD DeVil tarafından gönderildi
| ctrl + veya - aynı anda bas. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Mozilla'da sayfa büyütme küçültme sorunu neden olur, çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31 Ağustos 2009 18:58 |
| Messenger Discovery kişi listesi sorunu neden olur? | BLooDRoSe | Soru-Cevap | 1 | 12 Ağustos 2009 23:55 |
| Bios ile ilgili sistem tarihi sorunu neden olur, nasıl düzeltilir? | the search | Soru-Cevap | 1 | 10 Temmuz 2009 09:04 |
| İnternet indirme hızında yenileme sorunu neden olur? | sancak4ever | Soru-Cevap | 0 | 20 Haziran 2009 18:36 |
| Sayfa Nedir? | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 1 Mart 2009 19:26 |