Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Mozilla'da sayfa büyütme küçültme sorunu neden olur, çözümü nedir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda senolll tarafından 8 Temmuz 2009 (16:08) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
63368 kez görüntülenmiş, 35 cevap yazılmış ve son mesaj 28 Ocak 2013 (09:52) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 4.00  |  Oy Veren: 9       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 8 Temmuz 2009, 16:08

#1 (link)
senolll
Ziyaretçi
dün mozillada bi oyuna girerken ctrl scroll la ekranı küçültmüştüm. bugün aynı oyuna girdim ve ctrl scroll ters yönle büyüttüm ekranı ama sayfayı yenilediimde ya da başka bi sayfa açtığımda eski küçük haline dönüyo :/ nası düzeltebilriim?
  • Etiketler:
  • ctrl nasil duzeltilir
  • sayfa kucultme
  • sayfayi buyutme
En İyi Cevap ReD DeVil tarafından gönderildi
ctrl + veya - aynı anda bas.
Eski 8 Temmuz 2009, 16:59

#2 (link)
Majeste
Ziyaretçi
Alıntı:
senolll adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dün mozillada bi oyuna girerken ctrl scroll la ekranı küçültmüştüm. bugün aynı oyuna girdim ve ctrl scroll ters yönle büyüttüm ekranı ama sayfayı yenilediimde ya da başka bi sayfa açtığımda eski küçük haline dönüyo :/ nası düzeltebilriim?
CTRL+0'ı bir dene dostum. Bu olmazsa Firefox'u yeniden kur.
Eski 8 Temmuz 2009, 22:30

#3 (link)
senolll
Ziyaretçi
bugün bi ara düzeldi az önce yine bozuldu ctrl 0 yaptm şimdi normal. teşekkürler
Eski 25 Ocak 2010, 14:51

#4 (link)
rappabesk
Ziyaretçi
peki nasıl yine büyültücez ben facebookta oyun oynuyorum bir şey alıcam ok gelmiyor yan yok onu bu şekilde ctrl+0 la düzelttim ama geri nasıl büyültücem
Eski 26 Mart 2010, 00:09

civilian hopefuls

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
[QUOTE]facebook sayfa buyutme[/QUOTE
Eski 7 Ekim 2010, 18:39

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
çok saolun cidden benimde site küçüldü bir türlü yapamadım
sonunda yapabldim..!
Eski 14 Ekim 2010, 10:12

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ctrl ' ye basılı tutup 0 a basın
Eski 30 Ekim 2010, 01:50

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
aynı sorun bende de oldu. sayenizde düzelttim, teşekkürler.
Eski 11 Ocak 2011, 17:53

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bnde mozillada Facede gezinirKen kÜçüLdü ama crtl 0 bastım hemen geçti yani çoooookkk "Tsk."
Eski 30 Ocak 2011, 10:36

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ctr basıp + veya - yap olur.kolay
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Mozilla'da sayfa büyütme küçültme sorunu neden olur, çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31 Ağustos 2009 18:58
Messenger Discovery kişi listesi sorunu neden olur? BLooDRoSe Soru-Cevap 1 12 Ağustos 2009 23:55
Bios ile ilgili sistem tarihi sorunu neden olur, nasıl düzeltilir? the search Soru-Cevap 1 10 Temmuz 2009 09:04
İnternet indirme hızında yenileme sorunu neden olur? sancak4ever Soru-Cevap 0 20 Haziran 2009 18:36
Sayfa Nedir? ThinkerBeLL X-Sözlük 0 1 Mart 2009 19:26

Yeni Soru
Sayfa 0.180 saniyede (59.22% PHP - 40.78% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:02
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi