Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Bilgisayarın çalışma performansı nasıl yükseltilir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda hsyn0123 tarafından 9 Eylül 2009 (10:50) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
5979 kez görüntülenmiş, 15 cevap yazılmış ve son mesaj 2 Ocak 2013 (15:28) tarihinde gönderilmiştir.
  • Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 9 Eylül 2009, 10:50

#1 (link)
hsyn0123
Ziyaretçi
herkeze merhaba bize birsürü akrabalarımız geldi herkez küçük çocuklar bile bilgisayarımı oynamış ben tatildeydim geldiğimde bilgisayarımı çok yavaşlamış gördüm hızlandırmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  • Etiketler:
  • bilgisayar nasil yukseltilir
  • bilgisayar rami nasil yukseltilir
  • bilgisayarin rami nasil yukseltilir
En İyi Cevap Blue Blood tarafından gönderildi
Önce format atın. Format paklamazsa yeni bir ram alın. Oyun vs. çok oynuyorsanız AMD anakart öneririm ve Core2Duo'yu öneririm ve en azından 1 GBlık ekran kartı .. Ama oyun oynamıyorsanız 128-256 ekran kartıda işinizi görür. Ama yüksek ram her zaman yüksek verim demektir..
Eski 9 Eylül 2009, 11:12

#2 (link)
Eski Üyelerin Ruhları
Blue Blood - avatarı
Önce format atın. Format paklamazsa yeni bir ram alın. Oyun vs. çok oynuyorsanız AMD anakart öneririm ve Core2Duo'yu öneririm ve en azından 1 GBlık ekran kartı .. Ama oyun oynamıyorsanız 128-256 ekran kartıda işinizi görür. Ama yüksek ram her zaman yüksek verim demektir..
Eski 9 Eylül 2009, 11:26

#3 (link)
hsyn0123
Ziyaretçi
benim bilgisayar vista idi misafirler virüs bulaştırdı xp format attırdım xp de bilgisayar kendine geç gelmeye başladı bilgisayarada internet simgesi geç geliyor ne yapmam lazım
Eski 2 Mart 2011, 12:05

Ekran kartı nasıl yükseltilir?

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben Spore diye bir oyun alduım ama onda gereken ekran ramı 128 mb ve benimki ise 64 mb nasıl yükseltebilirim?
Eski 15 Mart 2011, 15:25

LEPTOBUN REMİNİ YÜKSELTMEK

#5 (link)
yasinberk98
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim dell inspiron 1525 adlı leptobum var onun remi 2 gb ama ben 4 gb yapmak istiyorum ve ekran kartını yükseltmek istiyorum acaba bu mümkünmü ve maliyeti ne olur? en kısa zaman içerisinde cevaplarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum...
Eski 6 Nisan 2011, 16:45

bilgisiyar yavaşlamayı yükseltme

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
birde anakartındaki 3. yer asussa iyi bu zaman liveye geçir onu dene
Eski 19 Aralık 2011, 14:09

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar benimki 2defa basıyom7 dakka sonra açılıyor ram ise 14 MB nasıl yükseltilir. yasinberk98 internet için wın hız için windows xp professional ı yükle hem hızlanır hem virüs olmaz.
Eski 30 Aralık 2011, 14:00

Bilgisayar Donanım

#8 (link)
Dehşetaliminyum
Ziyaretçi
4 Gb RAM'e İntel İ3 mü Yoksa İntel İ5 işlemcimi daha iyi performans sağlar
Eski 21 Ocak 2012, 18:49

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
kardeş i7 işlemcim var 8 gb ram var 2 gb ekran kartı diyor ama oyunu dondurarak oynatıyor paylaşılmış grafik 128 mb diyo onu nasıl yükseltcem
Eski 23 Ocak 2012, 12:55

Bilgisayar performansım nasıl ?

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
AMD sempron m100 işlemcim var. şu an 2 gb ram kullanıyorum ama 2 gb ram daha alıp 4 yapmak istiyorum. Pes 2011 için işlemciyi kötü diyor. Şu an çok iyi oynayamıyorum. 4 gb ram yapsam rahatça oynayabilir miyim bana diğer işler içinde yararı olur mu ?
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Bilgisayarın çalışma performansı nasıl yükseltilir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayarın kaç çekirdekli olduğu nasıl anlaşılır? broken* Soru-Cevap 102 24 Mart 2013 19:23
Alexa sıralaması nasıl yükseltilir? sorunsal Soru-Cevap 3 15 Ağustos 2012 15:04
İşlemci ram bakımı nasıl yapılır, performansları nasıl yükseltilir? sefa1993 Soru-Cevap 4 25 Aralık 2011 02:49
Samsung E250 ses ayarı nasıl yükseltilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 41 24 Aralık 2011 18:39
Samsung L770 telefonun sesi nasıl yükseltilir? Alegro Soru-Cevap 3 3 Kasım 2010 19:07

Yeni Soru
Sayfa 0.169 saniyede (67.80% PHP - 32.20% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:10
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi