Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Bilgisayarın çalışma performansı nasıl yükseltilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
herkeze merhaba bize birsürü akrabalarımız geldi herkez küçük çocuklar bile bilgisayarımı oynamış ben tatildeydim geldiğimde bilgisayarımı çok yavaşlamış gördüm hızlandırmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edin
|
En İyi Cevap Blue Blood tarafından gönderildi
| Önce format atın. Format paklamazsa yeni bir ram alın. Oyun vs. çok oynuyorsanız AMD anakart öneririm ve Core2Duo'yu öneririm ve en azından 1 GBlık ekran kartı .. Ama oyun oynamıyorsanız 128-256 ekran kartıda işinizi görür. Ama yüksek ram her zaman yüksek verim demektir.. |
| | Bilgisayarın çalışma performansı nasıl yükseltilir?#2 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Önce format atın. Format paklamazsa yeni bir ram alın. Oyun vs. çok oynuyorsanız AMD anakart öneririm ve Core2Duo'yu öneririm ve en azından 1 GBlık ekran kartı .. Ama oyun oynamıyorsanız 128-256 ekran kartıda işinizi görür. Ama yüksek ram her zaman yüksek verim demektir.. |
| | LEPTOBUN REMİNİ YÜKSELTMEK#5 (link) |
| Ziyaretçi |
Arkadaşlar benim dell inspiron 1525 adlı leptobum var onun remi 2 gb ama ben 4 gb yapmak istiyorum ve ekran kartını yükseltmek istiyorum acaba bu mümkünmü ve maliyeti ne olur? en kısa zaman içerisinde cevaplarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum...
|
| | Bilgisayar performansım nasıl ?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
AMD sempron m100 işlemcim var. şu an 2 gb ram kullanıyorum ama 2 gb ram daha alıp 4 yapmak istiyorum. Pes 2011 için işlemciyi kötü diyor. Şu an çok iyi oynayamıyorum. 4 gb ram yapsam rahatça oynayabilir miyim bana diğer işler içinde yararı olur mu ?
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Bilgisayarın çalışma performansı nasıl yükseltilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarın kaç çekirdekli olduğu nasıl anlaşılır? | broken* | Soru-Cevap | 102 | 24 Mart 2013 19:23 |
| Alexa sıralaması nasıl yükseltilir? | sorunsal | Soru-Cevap | 3 | 15 Ağustos 2012 15:04 |
| İşlemci ram bakımı nasıl yapılır, performansları nasıl yükseltilir? | sefa1993 | Soru-Cevap | 4 | 25 Aralık 2011 02:49 |
| Samsung E250 ses ayarı nasıl yükseltilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 41 | 24 Aralık 2011 18:39 |
| Samsung L770 telefonun sesi nasıl yükseltilir? | Alegro | Soru-Cevap | 3 | 3 Kasım 2010 19:07 |