Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Masaüstü bilgisayar için bluetooth nasıl olur?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar merhaba bnm telefonumun bilgisayar bağlantısı yok bnde bilgisayarımdan telefonuma müzik atmak istiyorum fakat bilgisayarım masaüstü. masaüstü bilgisayarlar için bluetooth oluyor mu eger varsa bnm için internetten güvenilir bir siteden bakar mısınız sipariş etsem? eger bakarsanız çok sewinirm arkadaşlar bn bu konuda bişey bilmediğim için bakamıyorum bide yanlış bluetooth sipariş ederm leptoplar için olanlardan o yuzden. leptop bluetoothları küçük oluyor sanırm masaüstü bilgisayarlarıda usb şeklinde oluyor bn tam bilmiorm bni aydınlatırsanız sewinirm ) TEŞEKKÜRLER...![]() ![]()
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| Alıntı:
|
| | Masaüstü bilgisayar için bluetooth nasıl olur?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
ya arkadaslar ben bişeyi satın alma fln degilde bilgisayarıma kurup telefondan baglanmak istiyorm.. ama programı bulamıyorm herhalde öyle bir program yok.. eger varsa bana link falan verebilir misiniz .. simdiden teskrrler |
| | Masaüstü bilgisayar için bluetooth nasıl olur?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
eger program istiyorsan telın markasına gore pc suıt kur mesela nokıa pc suıt onu da pc ye kablo ıle bagla usb kablosu ıle mzk atabılrısın herseyı yaparsın bluetooth için se ayrı bır alet var ondan satın almanız lasım
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Masaüstü bilgisayar için bluetooth nasıl olur? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bluetooth donanımı olmadan bluetooth programı ile bağlantı yapılabilir mi? | recepkaymak | Soru-Cevap | 15 | 3 Mayıs 2013 20:23 |
| Bilgisayar için yararlı programlar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 25 Haziran 2012 08:30 |
| Telefonla Bluetooth Üzerinden Bilgisayarınızı Kontrol Edin | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 28 | 7 Şubat 2011 16:09 |
| Cep Telefonları için Bluetooth ile Oynanan Java Oyunlar | blackaid | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 20 Temmuz 2009 20:04 |
| Masaüstü hatasını gidermek için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 28 Ocak 2009 07:33 |