Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Sözel ağırlıklı puan ile üniversitelerin hangi bölümleri tercih edilebilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
marmara üniversitesinde sözelci için hangi bölüme gidilmeli
|
En İyi Cevap SüPeRsiN tarafından gönderildi
| | Sözel ağırlıklı puan ile üniversitelerin hangi bölümleri tercih edilebilir?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
bu sene girdim sınava marmara üniv. reklamcılık ve halk la ileşitişm okuyorum. kardeş eğer iyi bir üniv. kazanmak istiyorsan en az 35 tarih yapman lazım lys de.ygs ise full çıkartsan süper olur yoksa kazanamazsın 10 da mat yapacaksın.ben alan dışı tercih yaptım lys de sosyal 38 net türkçe 36,mat 14,fen 6 . lys de ise edebiyat 41,coğrafya 14 ,tarih 35,coğ2 21.felsf.17 . sıralamam baya bir düşmüştü alan dışı tercih yaptım diye. normal de bu netlerle istanbulda türkçe öğrt geliyordu bana.
|
| | Sözel ağırlıklı puan ile üniversitelerin hangi bölümleri tercih edilebilir?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
ben ygsden türkçe 36 net sosdan 28 net lys den tarih 36 edebyat 47 coğrafyadan 12 felsefe grubundan 22 ve 16lık coğrafya kısmında 15 net yaptım iü de edebiyat 2.öğretim dahil her bölüme rahatça girebilirsin. ama istanbul üni. için yazdım
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Sözel ağırlıklı puan ile üniversitelerin hangi bölümleri tercih edilebilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? | frz | Soru-Cevap | 95 | 18 Ekim 2012 20:26 |
| Yeni sisteme göre hangi bölümleri tercih etmek daha avantajlı olur? | kararsızz | Soru-Cevap | 26 | 13 Temmuz 2012 15:34 |
| Sayısal çıkışlı öğrenci sözel bölüm tercih edebilir mi? | ...yasemin | Soru-Cevap | 8 | 30 Haziran 2012 16:46 |
| Sözel puan ağırlıklı mesleklerin geliri ne kadardır? | VELYİKEMIN | Soru-Cevap | 4 | 7 Mart 2010 19:42 |
| Sosyoloji bölümüne katkı sağlayacak hangi bölümler tercih edilebilir? | beyaz# | Soru-Cevap | 4 | 18 Eylül 2009 01:25 |