| | #1 (mesaj-linki) |
Lise son sınıf tek dersten kaldım, diplomayı almak için ne yapmalıyım?
LİSEYİ BİTİRDİM AMA TEK DERSDEN KALDIM VE DİPLOMA ALAMADIM SENE SONU SINAVLARINA GİRDİM YİNE GEÇEMEDİM HAKKIM BİTTİ,ŞİMDİ AÇIK ÖĞRETİME GİDERSEM SADECE KALDIĞIM DERSİN SINAVINA MI GİRCEM Bİ AKIL VERİN LÜTFEN
| |
| Cevaplanmadı
|
| | #2 (mesaj-linki) |
|
TEK DERSTEN KALDIM DİPLOMA ALAMADIM NE YAPMALIYIM
| |
| (En İyi Cevap Olarak İşaretle)
|
| | #3 (mesaj-linki) |
|
yani tek dersten kaldın diye diplama alamadım ben ilk defa senden duyuyorum ama kurtarma sınavları oluyor sınava gir
| |
| (En İyi Cevap Olarak İşaretle)
|
![]() |
| Etiketler |
| almak, dersten, diplomayı, kaldım, lise, sınıf, tek | sorumlu derten diplama almamak, |
Lise son sınıf tek dersten kaldım, diplomayı almak için ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 1984 doğumluyum ve lise mezunuyum, astsubay olmak için ne yapmalıyım? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 1 Hafta Önce 19:31 |
| @co.uk uzantılı MSN adresi nasıl alınır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 3 Hafta Önce 16:28 |
| MSN'den MP3 almak için ne yapmalıyım? | =POET= | Soru-Cevap | 1 | 08-06-2009 19:24 |
| Dönem sonu için yapmam gereken ödevi hangi dersten yapmalıyım? | ilknur | Soru-Cevap | 3 | 16-01-2009 16:44 |
| 15 Dersten Nasıl Kaldım? | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 27-05-2007 20:21 |