Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
yurt sevgisi ile ilgili şiir de yazsanız süper olur
|
En İyi Cevap Blue Blood tarafından gönderildi
| Yurt Sevgisi Heryerin başka güzel emsalin yoktur yurdum İzmir, Urla, Çeşme, en güzel de Bodrum Bir uçtan bir uca canım Anadolum Gözü gibi koruyor seni kahraman ordum Her köşen sanki cennet ana vatanım benim Seni koruyacağım sağoldukça bedenim Şehit torunuyum ben mezarı yok dedemin Dünyalara değişmem bir karışını senin Dağın tepen yemyeşil ovalarla bakışır Derelerin çayların denizlere ulaşır Akdeniz Karadeniz Marmara’da buluşur Benim canım Türkiyem sana da bu yaraşır Selçuk ta Meryem Ana Efes Harabeleri Kuşadası bir başka kalesi limanları Etrafı yemyeşil bahçeleri bağları İnan görmeye değer Ege’nin ovaları Rabbim bize yardım et ülkemizi de koru Hakikatleri göster görelim dolu dolu İnsan ömrü sayılı elbet gelecek sonu Eğer yardım etmezsen bizim için korkulu Osman Kılıç YURT SEVGİSİ Masmavi,Denizi,Yemyeşil ormanı Anadolu'lu eker ekini alır samanı Eşi yoktur,Sev Sen Cennet Vatanı Dünyaya değişme bir karış Toprağı Her tarafı Tarih kokar Yurdumun Lezzeti var içtiğim kaynak suyun Köyden,Şehire kadar açıktır yolum Vatanımı seviyorum.Ben korurum Üzerinde doğup büyüdüğümüz yer Dört mevsim iklimi herşeye değer Yer altı kaynaklarımız birer Mücevher Yurdumun değerini bil vergini ver Toprak alır benim cansız bedenimi Gözyaşım akar verirken son nefesimi Rabbim yardımcımız ol koru Ülkemi Ana gibi yar,Vatan gibi diyar olmaz.... Gönderen:M.Faruk TUNCEL alıntı |
| | Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz?#2 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Yurt Sevgisi Heryerin başka güzel emsalin yoktur yurdum İzmir, Urla, Çeşme, en güzel de Bodrum Bir uçtan bir uca canım Anadolum Gözü gibi koruyor seni kahraman ordum Her köşen sanki cennet ana vatanım benim Seni koruyacağım sağoldukça bedenim Şehit torunuyum ben mezarı yok dedemin Dünyalara değişmem bir karışını senin Dağın tepen yemyeşil ovalarla bakışır Derelerin çayların denizlere ulaşır Akdeniz Karadeniz Marmara’da buluşur Benim canım Türkiyem sana da bu yaraşır Selçuk ta Meryem Ana Efes Harabeleri Kuşadası bir başka kalesi limanları Etrafı yemyeşil bahçeleri bağları İnan görmeye değer Ege’nin ovaları Rabbim bize yardım et ülkemizi de koru Hakikatleri göster görelim dolu dolu İnsan ömrü sayılı elbet gelecek sonu Eğer yardım etmezsen bizim için korkulu Osman Kılıç YURT SEVGİSİ Masmavi,Denizi,Yemyeşil ormanı Anadolu'lu eker ekini alır samanı Eşi yoktur,Sev Sen Cennet Vatanı Dünyaya değişme bir karış Toprağı Her tarafı Tarih kokar Yurdumun Lezzeti var içtiğim kaynak suyun Köyden,Şehire kadar açıktır yolum Vatanımı seviyorum.Ben korurum Üzerinde doğup büyüdüğümüz yer Dört mevsim iklimi herşeye değer Yer altı kaynaklarımız birer Mücevher Yurdumun değerini bil vergini ver Toprak alır benim cansız bedenimi Gözyaşım akar verirken son nefesimi Rabbim yardımcımız ol koru Ülkemi Ana gibi yar,Vatan gibi diyar olmaz.... Gönderen:M.Faruk TUNCEL alıntı |
| | Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz?#3 (link) |
| Ziyaretçi |
MEHMET’İM Sipere yatmıştı kaya taşına. Bir namert kurşunu değdi başına. Yeni girmiş idi yirmi yaşına. Vatan için şehit düştü Mehmet’im. Titreşimler vardı en son sesinde. Allah Allah dedi son nefesinde. Ecelle tanıştı dağ tepesinde. Vatan için şehit düştü Mehmet’im. Sonsuzdu inancı onun kadere. Güller açtı şehit düştüğü yere. Hedef oldu kör kurşuna bir kere. Vatan için şehit düştü Mehmedim. Kara haberini aldı anası. O anda yıkıldı bütün dünyası. Sanki mahşer yeri oldu burası. Vatan için şehit düştü Mehmedim. Bayrağa sarılı tabutu geldi. Titredi bedenler dizler çömeldi. Sanki bir ok girip bağrımı deldi. Vatan için şehit düştü Mehmet’im. Şehidimin kanı kalmaz ki yerde. Fırsat mı tanınır kalleş namerde. Noktalandı hayat kapandı perde. Vatan için şehit düştü Mehmedim |
| | Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz?#8 (link) |
| Ziyaretçi | Yurt Sevgisi Heryerin başka güzel emsalin yoktur yurdum İzmir, Urla, Çeşme, en güzel de Bodrum Bir uçtan bir uca canım Anadolum Gözü gibi koruyor seni kahraman ordum Her köşen sanki cennet ana vatanım benim Seni koruyacağım sağoldukça bedenim Şehit torunuyum ben mezarı yok dedemin Dünyalara değişmem bir karışını senin Dağın tepen yemyeşil ovalarla bakışır Derelerin çayların denizlere ulaşır Akdeniz Karadeniz Marmara’da buluşur Benim canım Türkiyem sana da bu yaraşır Selçuk ta Meryem Ana Efes Harabeleri Kuşadası bir başka kalesi limanları Etrafı yemyeşil bahçeleri bağları İnan görmeye değer Ege’nin ovaları Rabbim bize yardım et ülkemizi de koru Hakikatleri göster görelim dolu dolu İnsan ömrü sayılı elbet gelecek sonu Eğer yardım etmezsen bizim için korkulu Şair: Osman Kılıç YURT SEVGİSİ Masmavi,Denizi,Yemyeşil ormanı Anadolu'lu eker ekini alır samanı Eşi yoktur,Sev Sen Cennet Vatanı Dünyaya değişme bir karış Toprağı Her tarafı Tarih kokar Yurdumun Lezzeti var içtiğim kaynak suyun Köyden,Şehire kadar açıktır yolum Vatanımı seviyorum.Ben korurum Üzerinde doğup büyüdüğümüz yer Dört mevsim iklimi herşeye değer Yer altı kaynaklarımız birer Mücevher Yurdumun değerini bil vergini ver Toprak alır benim cansız bedenimi Gözyaşım akar verirken son nefesimi Rabbim yardımcımız ol koru Ülkemi Ana gibi yar,Vatan gibi diyar olmaz.... Şair:M.Faruk TUNCEL alıntı |
| | Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz?#10 (link) | ||
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Yurt Sevgisi = Vatan Sevgisidir. Alttaki şiirler vatan sevgisin anlatmaktadırlar. Alıntı:
Alıntı:
| ||
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Yurt sevgisi ile ilgili şiirler bulabilir misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vatan sevgisi ile ilgili kompozisyon çalışması nasıl yapılır? | Hüdavendigar | Soru-Cevap | 105 | 17 Şubat 2013 14:05 |
| Sonbaharı anlatan yalnızlık ve sonbaharı kapsayan şiirler bulabilir misiniz? | broken* | Soru-Cevap | 12 | 25 Aralık 2011 19:40 |
| Çocuk sevgisi üzerine şiirler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 28 Eylül 2011 16:10 |
| Ayı ile ilgili atasözü bulabilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 1 Ekim 2010 19:34 |
| Su ile ilgili hadisler bulabilir misiniz? | Ziyaret | Soru-Cevap | 1 | 28 Nisan 2009 14:14 |